Sinkut ja Turku - sovi treffit!

Suomen vanhassa pääkaupungissa Turussa on noin 178 000 asukasta, joista lähes 50 000 asuu yksin. Sinkkuja lienee siis muiden suurten kaupunkien tapaan Turussakin runsaasti. Turussa on paljon kiinnostavaa tehtävää ja sitä myötä myös paikkoja, joissa seuraa etsivät sinkut voivat törmätä toisiinsa. Kokeile ainakin kulttuuririentoja, suuria tapahtumia, urheilua ja nettiä.
Turun sinkut

Turun kulttuurinnälkäiset sinkut

Historiallisena kulttuurikaupunkina Turku tarjoaa kaikenlaista nähtävää. Turun Taidemuseo ja Aboa Vetus & Ars Nova ovat vierailun arvoisia, ja Logomossa tapahtuu aina.

Museossa voi kiinnostavalta ihmiseltä kysäistä vaikkapa tietyn teoksen sijaintia. Teatterin väliajalla sopii jutella nähtävästä näytelmästä ja konsertin jälkeen voi analysoida soittajia tai ohjelmistoa, tai vain nauttia tunteesta.

Kivoja tapaamispaikkoja sinkuille ovat myös isot tapahtumat. Tunnelma on rento ja puheille pääsee helposti. Ruisrock, Down by the Laituri ja Turun musiikkijuhlat pursuavat kuultavaa ja nähtävää. Vielä paremmin pääset tutustumaan ihmisiin menemällä töihin tai vapaaehtoiseksi tapahtumajärjestelyihin. Vapaaehtoisia kaipaavat ainakin Keskiaikaiset markkinat; muidenkin juhlien ja festareiden vapaaehtoistarvetta kannattaa pitää silmällä.

Urheilun ja liikunnan ystävät

Urheilukatsomossa on se hyvä puoli, että jutunjuurta ei tarvitse kaukaa hakea. Saman joukkueen kannustaminen saa aikaan yhteenkuuluvuuden tunteen, eri joukkueiden kannattaminen parhaassa tapauksessa kivan kipinän. TPS:n pelit vetävät väkeä runsaasti, kun taas pienempien lajien seuraajilla on katsomossa ihan oma fiiliksensä. Erityisesti kumppania etsiville sinkkunaisille löytyy varmasti vientiä miesvoittoisissa urheilulajeissa.

Myös itse liikuntaa harrastaessaan voivat sinkut Turussa törmätä kumppaniehdokkaisiin. Naisvoittoisen zumban tai miespainotteisen sählyporukan asemesta voit valita toisinaan jotain erilaista. Miten olisi Bouldertehtaan alkeiskurssi, Jarkko Nieminen Areenan pelaajapörssi tai GolfBotin sinkkupelit?

Turku ja tosideittailijat

Jos sinusta tuntuu siltä, ettei yleisissä tapahtumissa riittävän hyvin tapaa sinkkuja, voit valita vain sinkuille tarkoitettuja tapahtumia. Näitä metsästellessä on itse pysyttävä valppaana. Toisinaan sinkkutapahtumia järjestävät sinkkujen omat ryhmät, urheiluseurat, kaupungin instanssit ja vaikkapa kulttuurilaitokset. Säännöllisemmin tapaamisia järjestää ainakin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä.

Kannattaa etsiä sinkkuja myös netistä. ELIITTIKUMPPANI on suunnattu seuraa tositarkoituksella etsiville sinkuille. Liity siis mukaan ja sovi treffit Turussa jo tänään!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Lisää luettavaa:

 • Senioritreffit
  5 vinkkiä keski-iän ylittäneiden treffeille!

  Eronneille, leskeytyneille ja muille kypsään ikään ennättäneille sinkuille netti tarjoaa loistavan tavan kumppaninhakuun. Katso koostamamme 5 vinkkiä vanhempien sinkkujen treffielämään!

 • Tapaa uusia ihmisiä
  5 paikkaa tavata sinkkumiehiä ja -naisia!

  Moni turkulainen sinkku tapaa tietenkin netissä, mutta ihmisiä ja potentiaalisia kumppaneita voi tavata "oikeassa elämässä"? Koostimme vinkkejä missä ja miten tapaa sinkkuja!

 • Seuranhaku netissä
  Seuranhaku netissä - näillä 5 vinkillä menestyt!

  Eräiden arvioiden mukaan esimerkiksi suomalaisistakin sinkuista noin puolet nettideittailevat. Omaan profiiliin kannattaa panostaa, joten katso nämä 5 vinkkiä, niin parannat mahdollisuuksiasi löytää unelmiesi kumppani!