Ilmainen deittipalvelu vs. maksullinen deittipalvelu

Ilmainen deittipalvelu

Ilmainen deittipalvelu voi säästää lompakkoasi, mutta säästääkö se tunteitasi tai täyttääkö se tavoitteitasi? Kumpi on parempi, ilmainen vai maksullinen deittisivusto? Totta kai ilmainen houkuttaa, sillä tuntuu huonommalta maksaa jostain kuin saada se ilmaiseksi. Tuo käytäntö ei kuitenkaan aina kannata.

Virtual Dating Assistantin mukaan maksullisisissa deittipalveluissa lähetettyihin viesteihin vastataan 47% todennäköisemmin kuin ilmaisilla treffisivustoilla. Näistä lähetetyistä viesteistä 44% johti todennäköisemmin treffeihin. Miksi on näin? Syy on tässä: ”payers aren’t players!”. Ne, ketkä vakaana aikomuksenaan löytää elämänkumppani laittavat rahaa kiinni palveluun, myöskin ottavat asian vakavammin ja käyttävät palvelua koko rahan edestä.1

Jokaisella on sanansa sanottavana siitä, minkälainen deittipalvelu toimii parhaiten. Internetistä löytyy nykyään monia vertailevaa tutkimusta tehneitä tahoja, joiden mukaan maksullinen palvelu pitkässä juoksussa kannattaa. Ilmainen treffisivusto tarjoaa laajasti käyttäjiä, mutta monet valittelevat käyttäjien laatua. Voit esimerkiksi saada yhteydenottoja ihmisiltä, jotka haluavat vain juttuseuraa tai hetken huumaa, toisin kuin Sinä. Ilmaisissa vaihtoehdoissa saattaa myös olla vähemmän palveluita käytettävissäsi.

Ole avoin, mutta kriittinen!

Ilmaisiin deittipalveluihin voi kirjautua helposti kuka tahansa esittäen ketä tahansa. Voit saada aitojen yhteydenottopyyntöjen lisäksi myös paljon roskapostia tai huijausviestejä. Muista, ettei tuntemattomille yhteydenottajille kannata lähettää rahaa! Lähes jokainen, joka nettideittipalvelussa pyytää rahaa on ikävä kyllä huijari.2 Maksullisissa palveluissa useammin on resursseja panostaa esim. tietoturvaan. Voit kerrata hyviä turvallisuusohjeita myös ELIITTIKUMPPANIn sivuilta.

Ilmainen deittipalvelu on myös todennäköisin valinta heille, jotka eivät ole tosimielellä etsimässä seuraa.3 Peilaa omia toiveitasi palveluihin nähden: haluatko löytää seuraa kevyemmällä mielellä, vai oletko valmis pidempään parisuhteeseen, kenties jopa sitoutumaan loppuelämäksesi? Jaksatko seuloa viestilaatikostasi aitoja viestejä?

Ilmainen deittisivusto tarjoaa kyllä näkymät deittiviidakkoon, mutta joudut aina itse etsimään kumppaniehdokkaita alueeltasi. Lisäksi siellä on enemmän käyttämättömiä profiileita.1 Oletko valmis käyttämään aikaasi enemmän haravoimaan profiileita ja katsomaan, saatko vastauksia? Entäpä henkilökohtaiset toiveesi seurustelukumppanistasi? Jos olet ilmaisessa palvelussa, olet yksin etsimässä ja kohtaamassa mahdollisia kumppaneita. Ilmainen deittipalvelu on hankalampi paikka löytää joku, joka kokee samat asiat tärkeäksi kuin Sinä.3

Maksullisissa palveluissa on yleensä jokin menetelmä, jonka mukaan palvelu ehdottaa sinulle kumppaneita. ELIITTIKUMPPANI käyttää tunnettua Matching-menetelmää, jossa täyttämäsi persoonallisuustestin mukaan palvelu ehdottaa kumppaneita. On oma päätöksesi, lähestytkö heitä. Lisäksi voit tutustua ”Mitä jos…”-toimintoon, joka tarjoaa päivittäin jopa 20 uutta kumppaniehdokasta. Kyseessä ovat ne jäsenet, jotka eivät täyttäneet kaikkia hakuehtojasi. Voi kuitenkin olla, että löydät tästä osiosta jonkun niin mielenkiintoisen ihmisen, että tahdot tutustua häneen treffien merkeissä. Näin ollen saat vastinetta rahoillesi – deittipalvelu tukee tavoitteessasi löytää Se Oikea. Voit myös itse vaikuttaa siihen, minkälaisia kumppaniehdokkaita saat merkitsemällä hakukriteerien tärkeyden.

Ilmainen deittipalvelu – mitä ongelmatilanteessa?

Mieti seuraavaa: mikäli profiiliisi tulee jokin vika, tai palvelu ei toimi kuten sen pitäisi, tiedätkö mihin aiheesta ilmoitat ja kuka vastaa siitä, korjaantuuko vika? Ilmaisissa palveluissa ei aina ole asiakaspalvelua. ELIITTIKUMPPANIssa on suomalainen asiakaspalvelu, joka on auki sekä arkisin että lauantaisin. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostin kautta.

Ilmainen deittipalvelu kuullostaa hyvältä, mutta maksullinen palvelu on myöskin motivoitunut ja omaa resursseja kehittää toimintaansa eteenpäin. Maksullisissa palveluissa organisoidaan usein käyttäjäkyselyitä ja julkaistaan ajankohtaisia tutkimustuloksia. Nuo tulokset ovat myös käyttäjille hyödyllisiä. ELIITTIKUMPPANIin rekisteröityminen on ilmaista. Perusjäsen voi luoda profiilin, nähdä sopivia kumppaniehdokkaita ja vastaanottaa viestejä. Perusjäsen voi ostaa Premium-paketin ja saada näin käyttöönsä enemmän palveluita, esim. nähdä kuvia ja saada tietoa oman profiilinsa vierailijoista.

Hyppää sinkkujen sekaan ja rekisteröidy jäseneksi nyt alla olevan painikkeen kautta:

Rekisteröidy

Lähteet

1 Virtual Dating Assistants, www.virtualdatingassistants.com/why-you-should-always-pay-for-online-dating/
2 Best Dating Websites, Tips, http://best-dating-websites.co.uk/dating-tips/free-vs-paid/
3 The Dating Reviews, www.thedatingreviews.com/free-vs-paid-online-dating-websites/

Tietoa kirjoittajasta: Eeva Torttila

Eeva vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita Eeva Torttila