Turvallisuus kumppanin haussa

EliittiKumppanin opas turvalliseen kumppanin hakuun Internetissä:

Suurin osa kumppaninhakupalveluiden käyttäjistä on rehellisiä ja vilpittömiä, mutta valitettavasti joukkoon mahtuu myös poikkeuksia. Annamme sinulle kuusia vinkkiä, joiden avulla voit tunnistaa valeprofiilit ja suojata itseäsi huijareilta.

Joka päivä useat EliittiKumppanin työntekijät selvittävät jäsentemme profiilien luotettavuutta ja paikkansapitävyyttä. Jokainen kumppaniehdokkaasi on siis aina etukäteen tarkistettu. Profiileja, joiden tiedot viittaavat vilpilliseen toimintaan, ei esitellä muille jäsenille. Näin pystymme estämään suurimman osan epäilyttävistä profiileista. Valitettavasti emme kuitenkaan aina heti tunnista kaikkia mustia lampaita. Siksi annammekin sinulle muutamia vinkkejä, kuinka voit tunnistaa epämääräiset jäsenet ja suojautua heiltä.

1. Kyseenalaista epärealistiset tiedot

Suhtaudu epäjohdonmukaisiin tietoihin kriittisesti. Kumppaniehdokkaasi on 22-vuotias, mutta ilmoittaa olevansa kirurgi? Tai hän on ammatiltaan pörssimeklari, mutta rahalla ei ole hänelle mitään merkitystä? Pieni skeptisyys on hyvästä. Jos epäilet kumppaniehdokkaasi antamien tietojen totuudenmukaisuutta, älä ota häneen yhteyttä.

2. Käsittele henkilökohtaisia tietojasi huolella

Luonnollisesti olemme kaikki uteliaita, kun tutustumme uuteen ihmiseen Internetissä. Haluamme tietää hänestä mahdollisimman paljon ja olla häneen pian puhelimitse yhteydessä. Mieti kuitenkin aina tarkkaan ennen kuin annat toiselle osapuolelle henkilökohtaisia tietojasi, kuten puhelinnumeroa tai osoitetta. Muista, ettet voi perua tekoasi. Anna tarkempia tietojasi vasta, kun olet asiasta täysin varma ja koet päätöksen hyväksi. Ole varuillasi, mikäli vastapuolesi kyselee paljon henkilökohtaisia tietojasi ja painostaa sinua, vaikka et haluaisi niitä hänelle antaa. Jos sinulle lähetetään heti ensimmäisessä viestissä sähköpostiosoite tai puhelinnumero, kehotamme sinua turvallisuussyistä vastaamaan henkilölle EliittiKumppani-palvelun kautta. Älä myöskään klikkaa auki linkkejä, jotka olet saanut tuntemattomilta henkilöiltä.

3. Älä suostu rahallisiin pyyntöihin

Hälytyskellojesi tulisi soida, jos joku kumppaniehdokkaista pyytää taloudellista apuasi. Tällöin voit olla lähes täysin varma, että kyseessä on epäaito profiili. Älä missään nimessä lähetä kenellekään rahaa, vaan ilmoita kyseistä profiilista viipymättä asiakaspalveluumme!

4. Älä taivu painostuksen alla

On tärkeää, että siirryt kumppaniehdokkaasi kanssa seuraavalle tasolle vasta, kun olet itse valmis siihen. Anna puhelinnumerosi vasta, kun olet varma päätöksestäsi, ja tapaa toinen osapuoli vasta kun itse haluat. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri, mikäli koet, että asiat etenevät liian nopeasti. Mikäli sinusta tuntuu, että kumppaniehdokas painostaa sinua, kerro se hänelle selvästi. Jos hän ei ymmärrä tätä ja jatkaa painostamista, sinun on paras lopettaa yhteydenpito hänen kanssaan.

5. Huolehdi, että ensimmäinen tapaamisenne on turvallinen

Ensimmäinen tapaaminen on tärkeä askel potentiaaliseen kumppaniin tutustuessasi. Olette ehkä jo tutustuneet sähköpostitse ja puhelimitse, ja tunnet toiseen osapuoleen tiettyä läheisyyttä. Muista kuitenkin, että tapaat ihmisen, jota et tunne vielä kunnolla. Siksi sinun tulisi ottaa muutama asia ensitreffeillänne huomioon:

  • Tavatkaa julkisessa ja neutraalissa paikassa esim. kahvilassa
  • Kerro ystävällesi tai perheellesi tapaamisesta
  • Käytä alkoholia kohtuudella
  • Älä jätä henkilökohtaisia tavaroitasi valvomatta
6. Jaa ajatuksesi kanssamme

Voidaksemme tarjota täydellisen luotettavia kumppaniehdotuksia, tarvitsemme sinun apuasi. Ilmoita asiakaspalveluumme, mikäli epäilet kumppaniehdokkaasi tarkoitusperiä tai hänen antamiaan tietoja. Kirjoita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].