Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Seuraa Seinäjoki
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Löydä seuraa! Seinäjoki tuo sinkut yhteen

Sinkku Seinäjoki

Oletko seinäjokelainen sinkku ja etsit seuraa? Seinäjoki on nuorekas ja kasvava kaupunki, jossa on monenlaisia mahdollisuuksia elää aktiivista sinkkuelämää.

Sinkku SeinäjokiSeinäjoki on sopiva sekoitus pientä paikkakuntaa ja ihan ”oikeaa” kaupunkia. Palvelut ja viihdetarjonta toimivat, mutta tarvittaessa luonnonrauha on myös lähellä. Puitteet aktiiviseen sinkkuelämään ovat siis hyvät.

Mikäli haluat saman tien aloittaa seuranhaun ja sopia treffit Seinäjoella – rekisteröidy yllä olevasta lomakkeesta Eliittikumppaniin!

Mikäli kaipaat lisävinkkejä Seinäjoella deittailuun, jatka toki lukemista.

Pohditko muuttoa Seinäjoelle tai olet ihan paljasjalkainen seinäjokelainen?

Oli tilanteesi mikä tahansa, tässä muutama pikafakta Seinäjoesta:

  • Asukkaita n. 61 000
  • Keskeisellä paikalla: Junalla Helsinkiin alle 3 tunnissa, Tampereelle reilussa tunnissa
  • Tunnettuja kesätapahtumia: Provinssirock, Tangomarkkinat ja Vauhtiajot

Seinäjoki on aktiiviselle ja sosiaalista kanssakäymistä kaipaavalle sinkulle loistava kaupunki.

Kaupungin koulutustarjonta – varsinkin ammattikorkeakoulu ja yliopistokeskus – tuo Seinäjoelle paljon fiksuja ja filmaattisia nuoria aikuisia ympäri Suomea ja maailmaa. Opiskelijayhteisö tuo kaupungin yöelämään ja kulttuurielämään säpinää, jossa toki viihtyvät myös kaikenikäiset muutkin ihmiset!

Missä ovat Seinäjoen sinkut?

Missä seinäjokelaiset sinkut tapaavat toisensa? Vaikka nettideittailun suosio kasvaa jatkuvasti, on perinteisempiä parinmuodostustapoja suosivalle myös vaihtoehtonsa.

Muutama poiminta Seinäjoen yöelämästä:

Viihdemaailma Ilona on iso yökerhokompleksi, jossa toimii useampi osasto – kaipaat sitten pubitunnelmaa tai menevämpää disco-osastoa.

Ravintola Karma on puolestaan auki viikon jokaisena päivänä ja tarjoaa rokkibaaria, karaokea sekä yökerhoa.

Rytmikorjaamo tarjoaa live-musiikkia, jossa nähdään maan ykkösartistit ja jopa ulkomaiset orkesterit. Keikoille usein ilmestyvät myös ne sinkut, jotka eivät muuten yökerhoissa käymisestä innostu. Live-keikat ovat loistava tapa tavata uusia ihmisiä – musiikkimaku usein yhdistää!

Mikäli haluat löytää deittisi normaalisti arkielämästä, kokeile jotain uutta harrastusta. Urheilu- tai kuntosaliharrastuksen parista tai kursseilta voi löytää samanhenkisiä sinkkuja. Valitse jokin sinua kiinnostava uusi taito – oli se sitten jokin vieras kieli tai vaikka ruoanlaitto – ja lähde esimerkiksi kansalaisopistoon kurssille. Se on oiva tapa tutustua muihin ihmisiin, mikäli baarit eivät sinua kiinnosta.

Seinäjokelaiset Suomen 5. seksinhaluisimpia

Loppukevennyksenä mainittakoon, että seinäjokelaiset ovat eroottisesti latautunutta väkeä. Mistäkö tiedämme tämän? Kun uusi jäsen liittyy Eliittikumppaniin, hän täyttää lähes 300 kysymystä kattavan persoonallisuustestin. Siinä kysytään myös henkilön seksihalujen suuruutta asteikolla 0 – 7.

Yli 100 000 suomalaisjäsenemme antamista tiedoista teimme tutkimuksen, josta selvisi, että seinäjokelaiset olivat sijalla 5.

Vakavasti puhuen, seksuaalinen yhteensopivuus on yksi tärkeä ominaisuus pitkäaikaisen ja onnellisen parisuhteen syntymiselle ja sen jatkuvuudelle.

Mikäli olet jo baarit, tangomarkkinat ja kuntosalit käynyt läpi ilman toivottua tulosta, kokeile Eliittikumppania! Alla olevasta napista pääset rekisteröitymään, täyttämään persoonallisuustestin ja tutustumaan juuri sinulle sopiviin kumppaniehdokkaisiin.

Rekisteröidy

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole