Seuranhaku netissä – 5 vinkkiä löytää deitti

Seuranhaku netissä

Seuranhaku pyörii tänä päivänä kiivaana internetin ihmeellisessä maailmassa. Eräiden arvioiden mukaan noin puolet pohjoismaalaisista sinkuista hakee seuraa netistä. Vaikka ihmisten lähestyminen on helppoa, vaatii nettitreffeillä menestyminen pientä aiheeseen perehtymistä.

Ei ole väliä, oletko internetin aikakaudella kasvanut 90-luvun nuori, uraputkessa oleva kolmikymppinen tai eläkeikäinen sinkku – ihmiset kaikilta elämänaloilta hakevat seuraa verkossa. Mikäli sinulla on haussa deitti tositarkoituksella ja haluat rakastua, on Eliittikumppani sopiva valinta sinulle! Kokosimme viisi pikavinkkiä, jotka kannattaa lukea läpi ennen nettitreffejä.

1. Panosta hyvään profiilikuvaan

Hyvään kuvaan kannattaa ihan ujostelematta panostaa. Mikäli kuva on suttuinen ja kauan sitten otettu, sitä ei kannata laittaa profiilikuvaksi. Selkeä kuva, josta käy ilmi minkä näköinen oikeasti olet, ilman aurinkolaseja tai muita peittäviä esineitä, on paras vaihtoehto. Kohdassa kaksi saat perustelun tälle.

2. Seuranhaussa rehellisyys on valttia

Seuranhakupalvelussa monesti liioitellaan omia ominaisuuksia. Mikäli etsit seuraa ja pitkäaikaista parisuhdetta tosissasi, sinun kannattaa olla rehellisesti oma itsesi.

Saamme aika ajoin asiakkailtamme sähköposteja, jossa he kertovat palvelumme kautta syntyneistä rakkaustarinoistaan. Päällimmäisenä vinkkinä muille käyttäjille he antavat nimenomaan rehellisyyden. Tässä pari, luvan kanssa julkaistua, vinkkiä jäseniltämme:

”Olkaa ehdottoman rehellisiä kaikissa asioissa. Olkaa muutenkin sellaisia kuin
todella olette. Mitään ei kannata liioitella tai yrittää esittää todellisuutta
positiivisempana. Jos vain rohkeus riittää niin vilpitön avoimuus palkitaan. Se
herättää aina arvostusta ja lisää luottamusta”

– Pekka*

”Aitous ja rehellisyys on tärkeää. Kannattaa kirjoittaa huolellisesti ja persoonallisesti itsestään profiilissa. Myös pari mahdollisimman luonnollista ja rentoa kuvaa kannattaa laittaa mukaan.”

– Marjatta*

3. Kysy hyviä kysymyksiä

Ensimmäiseen viestiin kannattaa panostaa. Älä kirjoita samaa, monistettua viestiä usealle henkilölle. Jos ensiviesti on liian yleisluontoinen, kuten ”Moi, mitä kuuluu?”, siitä ei käy ilmi, että olet edes tutustunut tämän henkilön deittiprofiiliin.

Mikäli huomaat kiinnostavan henkilön profiilissa yhteisiä mielenkiinnon kohteita tai harrastuksia, kysäise häneltä jotain niistä. Tällä osoitat, että olet ajatuksen kanssa lukenut hänen profiilinsa ja haluat tietää hänestä enemmän. Yleensä ihmiset puhuvat mielellään itsestään ja omista jutuistaan, joten tämä on hyvä konsti saada keskustelu käyntiin!

4. Luo uteliaisuutta

Viihdebisneksessä performanssi jätetään yleensä sopivan lyhyeksi, jolloin yleisö jää kaipaamaan lisää. Seuranhaussa ei sentään ole kyse samanlaisesta yksisuuntaisesta viihdyttämisestä, mutta ota pieni ripaus tätä asennetta mukaan. Älä kerro koko elämäntarinaasi heti kättelyssä, vaan heitä pieniä ”teasereita”, joista voitte sitten keskustella kasvotusten mahdollisilla treffeillä lisää.

5. Tavatkaa mahdollisimman nopeasti

Kannattaa pyrkiä melko pian tapaamaan sitä netti-ihastusta neutraaliin ympäristöön, kuten vaikkapa kahvilaan. On ollut tapauksia, joissa netti-chatissa juttu luistaa, mutta tosielämässä ne kuuluisat kemiat eivät yksinkertaisesti kohtaa. Parisuhteen syntymiseen vaikuttaa myös fyysinen läsnäolo, joten älä luota pelkkään näppäimistökemiaan!

Siinäpä siis pikakurssi nettideittailuun ja Eliittikumppanin seuranhakupalveluun. Liity mukaan yli 100.000 suomalaisjäsenemme joukkoon, laita persoonasi peliin ja sovi treffit!

Rekisteröidy ELIITTIKUMPPANIin
* asiakkaidemme nimet muutettu.
Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus