Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Tampereen sinkut - löydä seuraa ja lähde treffeille
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Tampereen sinkut – nyt treffeille!

Tampereen sinkut

Tampere ei ole hullumpi paikka olla sinkku. Kaupungissa itsessään elää yli 200 000 ihmistä ja naapurikunnat nostavat luvun lähelle 400 000:tta. Ja jos sattuisi käymään niin, että kumppani löytyy kauempaa, Tampereelta on erittäin hyvät juna- ja bussiyhteydet, ja lentokenttäkin sijaitsee viereisessä Pirkkalassa.Tampereen sinkut

Tampereella on kaksi yliopistoa ja muita oppilaitoksia, paljon teattereita, jäähalli ja kaikin puolin eloisa meininki. Sinkut voivat harrastaa monenlaista ja tavata myös toisia seuraa vailla olevia sinkkuja.

Valitse itsellesi sopivat paikat ja tapahtumat. Kun nautit ympäristöstä, se näkyy ja houkuttelee myös parinhakijoita. Vakavaa suhdetta etsivä muistaa tietysti kokeilla lisäksi netin deittipalveluita.

Tampereen kulttuurinnälkäiset sinkut

Pirkanmaan keskus on tunnettu teattereistaan, joten tavataksesi muita sinkkuja kannattaa piipahtaa nauttimassa niistä. Tuntemattomien ihmisten kanssa on helppo aloittaa juttu väliajalla tai vaatenaulakolla, kun yhteinen aihe löytyy etsimättä. Tampereen Teatterista voi mennä juttua jatkamaan Ravintola Kiveen, Työväen Teatterista Teatterikulmaan. Teatteri Telakalta ei tarvitse edes poistua ulos asti. Tampereen Teatterilla on ollut erikoisuutena sinkkuiltoja, jolloin tietyt paikat oli varattu seuraa etsiville sinkkunaisille ja sinkkumiehille.

Erikoistapahtumat ovat hyviä tutustumispaikkoja sinkuille. Ihmisillä on positiivinen tunnelma ja yleensä kiireetön olo. Vetäviä tapahtumia Tampereella ovat muun muassa Tampere Film Festival, kukkaisviikot, Sauna Open Air ja Tampere Jazz Happening. Harkitse myös vapaaehtoiseksi ryhtymistä – harva asia yhdistää yhtä nopeasti kuin jättikaaos ja jälkibileet.

Mitä tahansa, mistä joka tapauksessa nauttii, voi kokeilla parinhakuun: Tampereella suosituissa pubivisoissa sopii lyöttäytyä mukaan naapurijoukkueeseen, Tohlopissa voi kaveriporukalla mennä yleisöksi Tartu Mikkiin -ohjelmaan.

Liikunnan ja urheilun ystävälle

Liikunta- ja urheiluharrastusten parissa on mukava tutustua ihmisiin. Endorfiini, serotoniini ja adrenaliini saavat aikaan mielihyvää ja jännitystä, joten sopiva viritys on olemassa.

Kannattaa kuitenkin valita tilanne hyvin. Jotkin urheilusuoritukset vaativat niin paljon keskittymistä ja fyysistä ponnistelua, ettei flirttailu sovi tilanteeseen. Maraton ei sovi, mutta sauvakävely kylläkin. Täyttä vauhtia uivan kanssa ei voi jutella, mutta hyppytelineeseen odotellessa voi. Kivoja paikkoja tutustumiseen ovat tietenkin erilaiset kurssit, esimerkiksi lavatanssi, sulkapallo tai keilaus.

Jos mieluummin seuraat urheilua, on siinäkin sinkulle passeleita paikkoja. Jääkiekko on Tampereella iso juttu. Saman joukkueen kannattaminen saa aikaan välittömän kumppanuuden tai toisaalta eri joukkueiden kannattaminen kivan säpinän. Kokeile myös Pyynikin palloiluhallia ja Ratinaa.

Tosideittailijalle

Jos et halua jättää mitään sattuman varaan ja suuntaat mieluummin jonnekin, jossa tiedät varmasti tapaavasi muita sinkkuja, on siihenkin monenlaisia mahdollisuuksia.

Tampereen seurakunnan järjestämät pikadeitti-illat ovat olleet erittäin suosittuja. Niissä ei ole välttämätöntä olla seurakunnan jäsen tai muuten uskonnollinen. Seurakunnilla on lisäksi muita tapahtumia eri-ikäisille sinkuille.

Kannattaa seurata monenlaisten tapahtumajärjestäjien juttuja – aina silloin tällöin sinkuille järjestetään jotain erityistä. Tampereen työväenopistossa on toisinaan kursseja parittomille, ulkoilukentällä perinteistä rusettiluistelua.

Tosideittailija löytää Tampereen sinkut tietysti myös vakavilta nettideitti -sivustoilta. Jos osuu oikeille sivuille. Tositarkoituksella suhdetta etsiviä sinkkuja Tampereelta ja lähialueilta löytyy ELIITTIKUMPPANIsta – liity mukaan!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus