Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Sinkut Jyväskylässä - löydä seuraa!
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Sinkut ja Jyväskylä kuulolla? Sovi treffit nyt!

Sinkut ja Jyväskylä

Keski-Suomen keskus Jyväskylä on Suomen 7. suurin kaupunki. Muiden suurten kaupunkien tavoin sielläkin on paljon yhden hengen talouksia, noin 43 prosenttia. Muun muassa yliopisto ja ammattikorkeakoulu vetävät alueelle paljon uusia ihmisiä, joihin tutustua. Sinkut Jyväskylässä

Sinkun kannattaa hakeutua tapahtumiin ja paikkoihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Valitsemalla itseä kiinnostavat kohteet tapaa todennäköisemmin myös samanhenkisiä sinkkuja. Toisaalta vakavaa suhdetta haluava saattaa mieluummin keskittyä vain sinkuille tarkoitettuihin tapahtumiin tai korkeatasoiseen ja vakavasti otettavaan nettideittiin.

Kulttuurinnälkäiset sinkut

Jyväskylässä on monenlaista kulturellia koettavaa seuranjanoisille sinkuille. Jyväskylän kaupunginteatteri tarjoaa paitsi kiinnostavia näytelmiä (joiden välitauoilla ei muuten tarvitse puheenaihetta kaukaa hakea), myös esimerkiksi Teatteritiistai-teematapahtumia. Museot järjestävät toisinaan opastuksia ja luentoja.

Tapahtumat ovat erinomaisia paikkoja seuranhakuun ja uusiin ihmisiin tutustumiseen, koska niissä on rento ja kiireetön tunnelma. Eri kulttuurin osa-alueita esittelevä Yläkaupungin yö on siitä mukava tutustumispaikka, että koko tapahtuman keston voi kierrellä erilaisissa kohteissa ja viimeistään kolmannen kerran samaan ihmiseen törmätessä voi hyvin jo hymyillä ja ryhtyä puheisiin. Samoin Jyväskylän kesä -festivaali ja Jyväskylän päivät ovat kiinnostavia toistuvia tapahtumia.

Erityisen hyviin ihmisiin voi tutustua, jos osallistuu itse tapahtumien järjestelyihin. Monet festivaalit ja juhlat kaipaavat vapaaehtoisia. Esimerkiksi Arktisen upeeta -elokuvafestivaaleilla lipunmyyjät pääsevät menoon mukaan, ja Kulttuuriluotsina lähdet seuraksi vaikkapa museoon. Tapahtumien hulinassa ennestään toisilleen tuntematonkin porukka hitsautuu äkkiä yhteen.

Urheilun ja liikunnan ystävät

Urheilutapahtumat eivät ole hullumpia paikkoja nekään sinkkuihin tutustumiseen.Kannustaminen saa aikaan yhteenkuuluvuuden tunteen, tuomaria voi aina vähän arvostella ja ihmiset ovat suurten tunteiden vallassa. JYPin kotiottelut ovat täynnä tunnelmaa ja Neste Rally Finland vetää monenlaisia katsojia. Erityisesti naisseuraa vailla olevia sinkkumiehiä on helppo bongata näissä tapahtumissa.

Myös itse liikkuessaan järkevät Jyväskylän sinkut pitävät silmänsä auki. Äärimmäinen rasitus ei välttämättä luo otollisia olosuhteita tutustumiselle, mutta pieni endorfiini- ja adrenaliini-ryöppy hyvinkin. Kokeile vaikka melontaa, kalastusta, Laajavuoren hiihtokeskusta ja Peurunkaa.

Kannattaa tarkkailla seurojen ja tapahtumajärjestäjien tarjontaa. Varsinkin kurssit ovat sinkuille käteviä, ja toisinaan ohjelmassa saattaa olla jotain erityistä juuri seuranhakuun. Testaa myös tapahtumantäyteinen Pyöräilyviikko, josta saatat löytää pyöräilyhenkistä seuraa!

Tosideittailijat

Jos et pidä kumppaniehdokkaisiin törmäämistä tavallisissa tapahtumissa tarpeeksi todennäköisenä, voit valita tapahtumia, joihin tulevat vain sinkut. Jyväskylän baareissa saattaa olla sinkkuiltoja, ja muutama aktiivinen seura järjestää sinkuille tapaamisia.

Pitkäaikaista suhdetta etsivän kannattaa myös kokeilla sinkkujen tapaamista netissä. Vakavasti otettavat deittisivustot kuten ELIITTIKUMPPANI säästävät aikaa ja tekevät parinhausta helpompaa. Liity siis mukaan ja sovi treffit!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Tietoa kirjoittajasta: Stephanie Wood

Katso lisää artikkeleita Stephanie Wood