Sinkut ja Jyväskylä kuulolla? Sovi treffit nyt!

Keski-Suomen keskus Jyväskylä on Suomen 7. suurin kaupunki. Muiden suurten kaupunkien tavoin sielläkin on paljon yhden hengen talouksia, noin 43 prosenttia. Muun muassa yliopisto ja ammattikorkeakoulu vetävät alueelle paljon uusia ihmisiä, joihin tutustua.
Sinkut Jyväskylässä

Sinkun kannattaa hakeutua tapahtumiin ja paikkoihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Valitsemalla itseä kiinnostavat kohteet tapaa todennäköisemmin myös samanhenkisiä sinkkuja. Toisaalta vakavaa suhdetta haluava saattaa mieluummin keskittyä vain sinkuille tarkoitettuihin tapahtumiin tai korkeatasoiseen ja vakavasti otettavaan nettideittiin

 

Kulttuurinnälkäiset sinkut

Jyväskylässä on monenlaista kulturellia koettavaa seuranjanoisille sinkuille. Jyväskylän kaupunginteatteri tarjoaa paitsi kiinnostavia näytelmiä (joiden välitauoilla ei muuten tarvitse puheenaihetta kaukaa hakea), myös esimerkiksi Teatteritiistai-teematapahtumia. Museot järjestävät toisinaan opastuksia ja luentoja.

 

Tapahtumat ovat erinomaisia paikkoja seuranhakuun ja uusiin ihmisiin tutustumiseen, koska niissä on rento ja kiireetön tunnelma. Eri kulttuurin osa-alueita esittelevä Yläkaupungin yö on siitä mukava tutustumispaikka, että koko tapahtuman keston voi kierrellä erilaisissa kohteissa ja viimeistään kolmannen kerran samaan ihmiseen törmätessä voi hyvin jo hymyillä ja ryhtyä puheisiin. Samoin Jyväskylän kesä -festivaali ja Jyväskylän päivät ovat kiinnostavia toistuvia tapahtumia. 

 

Erityisen hyviin ihmisiin voi tutustua, jos osallistuu itse tapahtumien järjestelyihin. Monet festivaalit ja juhlat kaipaavat vapaaehtoisia. Esimerkiksi Arktisen upeeta -elokuvafestivaaleilla lipunmyyjät pääsevät menoon mukaan, ja Kulttuuriluotsina lähdet seuraksi vaikkapa museoon. Tapahtumien hulinassa ennestään toisilleen tuntematonkin porukka hitsautuu äkkiä yhteen.

Urheilun ja liikunnan ystävät

Urheilutapahtumat eivät ole hullumpia paikkoja nekään sinkkuihin tutustumiseen.Kannustaminen saa aikaan yhteenkuuluvuuden tunteen, tuomaria voi aina vähän arvostella ja ihmiset ovat suurten tunteiden vallassa. JYPin kotiottelut ovat täynnä tunnelmaa ja Neste Rally Finland vetää monenlaisia katsojia. Erityisesti naisseuraa vailla olevia sinkkumiehiä on helppo bongata näissä tapahtumissa.

 

Myös itse liikkuessaan järkevät Jyväskylän sinkut pitävät silmänsä auki. Äärimmäinen rasitus ei välttämättä luo otollisia olosuhteita tutustumiselle, mutta pieni endorfiini- ja adrenaliini-ryöppy hyvinkin. Kokeile vaikka melontaa, kalastusta, Laajavuoren hiihtokeskusta ja Peurunkaa. 

 

Kannattaa tarkkailla seurojen ja tapahtumajärjestäjien tarjontaa. Varsinkin kurssit ovat sinkuille käteviä, ja toisinaan ohjelmassa saattaa olla jotain erityistä juuri seuranhakuun. Testaa myös tapahtumantäyteinen Pyöräilyviikko, josta saatat löytää pyöräilyhenkistä seuraa!

Tosideittailijat

Jos et pidä kumppaniehdokkaisiin törmäämistä tavallisissa tapahtumissa tarpeeksi todennäköisenä, voit valita tapahtumia, joihin tulevat vain sinkut. Jyväskylän baareissa saattaa olla sinkkuiltoja, ja muutama aktiivinen seura järjestää sinkuille tapaamisia.

 

Pitkäaikaista suhdetta etsivän kannattaa myös kokeilla sinkkujen tapaamista netissä. Vakavasti otettavat deittisivustot kuten ELIITTIKUMPPANI säästävät aikaa ja tekevät parinhausta helpompaa. Liity siis mukaan ja sovi treffit!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Lisää luettavaa:

 • Tapaa uusia ihmisiä!
  5 paikkaa, jossa tapaat sinkkumiehiä ja -naisia!

  Sinkkuna ollessa kannattaa pitää silmät, korvat ja muut aistit avoinna. Rakkaus voi vaania vaikkapa ruokakaupan hernekeittohyllyllä. Katso listaamamme 5 paikkaa, jossa voit tavata uusia ihmisiä ja kenties elämäsi rakkauden!

 • Keskustelunaiheita treffeille
  25 keskustelunaihetta treffeille!

  Ensitreffit saattavat jännittää jopa puheliampaakin kaveria. Treffeille kannattaa varautua miettimällä sopivia keskustelunaiheita, jotta siellä ei tulisi turhan pitkiä ja kiusallisen hiljaisia hetkiä. Yleensä on myös turvallisinta välttää tiettyjä aiheita. Katso listaamamme vinkit!
   

 • Tasokasta seuraa netistä
  5 perustelua miksi kannattaa hakea seuraa Eliittikumppanista

  Eliittikumppanissa tapaavat kaikenikäiset sinkut kaikilta elämänaloilta. Netti kun on täynnä erilaisia seuranhakupalveluita, joten miksi sinun kannattaisi valita juuri meidät? Katso 5 hyvää syytä valita Eliittikumppani!