Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Deittisovellus
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Deittisovellus syvällisempää parisuhdetta etsivälle

Deittisovellus

Tänä päivänä suurin osa aikuisista (puhumattakaan lapsista) omistaa älypuhelimen. Puhelimen ruudulta voi katsoa sosiaalisen median päivitykset, uutiset ja tietenkin etsiä seuraa. Tässä jutussa tarkastelun alla Eliittikumppanin uusi deittisovellus.

Eliittikumppanin deittisovellusDeittisovellukset ovat tehneet nettideittailusta yhä ”hyväksytympää”. Siinä missä kymmenisen vuotta sitten nettideittailu oli hieman ”noloa” ja asiaa piiloteltiin, on se tänä päivänä jo lähes yleisin tapa tavata oma kumppani.

Tähän trendiin olemme mekin vastanneet uudella Eliittikumppani-deittisovelluksella, joka on saatavilla tällä hetkellä iPhonen ja iPadin (iOS) käyttäjille.

Oli nykyaikaisesta kiireisestä ja hektisestä elämäntyylistä mitä mieltä tahansa, haluamme säästää ihmisten aikaa. Kun saavut töistä kotiin – mahdollisesti yli 8 tuntia toimistotuolissa istuneena, emme välttämättä suosittele samaa istumista myös kotona.

Ota siis älypuhelin esiin, asettaudu mukavaan asentoon sohvallesi, lataa deittisovelluksemme ja aloita seuranhaku!

Mikäli haluat saman tien päästä tutustumaan sovellukseemme, klikkaa itsesi App Storeen ja lataa se puhelimeesi:

Lataa Eliittikumppani -deittisovellus

Android: http://play.google.com/store/apps/details?id=net.spark.elitesingles.android.app.m1

Mikä on minulle oikea deittisovellus?

Deittisovelluksia on pääpiirteittäin kahdenlaisia; on ei-niin-vakaviin suhteisiin erikoistuneita sovelluksia (josta esim. Tinder on tullut tunnetuksi) sekä sitten vakavampaan parisuhteeseen tähtääviä deittipalveluja, kuten Eliittikumppani.

Kun rekisteröidyt Eliittikumppaniin, voit tutustua kumppaniehdokkaisiisi niin tietokoneen kuin älypuhelimenkin ruudulta. Jos olet kiireinen ja paljon liikkeellä, voit hoitaa seuranhakua kätevästi missä tahansa oletkin.

Mikäli et kehtaa työpaikalla kahvitauolla kirjautua deittipalveluun, voit pysyä kärryillä deittiprofiilisi toiminnasta kätevästi ja turvallisesti oman puhelimen ruudulta.

Vinkit mobiilideittailuun Eliittikumppanissa

Palvelussamme sinkut etsivät vakavaa parisuhdetta, joten kannattaa rohkeasti laittaa hyvä kuva ja rehellinen kuvaus persoonastasi. Tee persoonallisuustesti huolellisesti ja totuudenmukaisesti, niin löydät juuri sinulle sopivaa seuraa.

Panosta ensimmäiseen viestiin. Pari nyrkkisääntöä:

  • Kommentoi ja kysy jotain, mistä kiinnostuksesi kohde kertoi profiilissaan (eli älä aloita kirjoittamalla vain itsestäsi)
  • Älä lähetä pelkkää ”moikkaa”, vaan kuten todettua: kirjoita jotain, josta selviää, että olet lukenut vastapuolen profiilin.

Oletko valmis viemään deittailusi älypuhelimesi ruudulle? Tässä vielä tiivistettynä applikaatiomme ominaisuuksista asiaa:

  • Täytä persoonallisuustesti, profiili ja kriteerisi kumppanille
  • Vastaanota kumppaniehdotuksia päivittäin
  • Helppo lähestyminen: lähetä ”hymy” mielenkiintoiselle kumppaniehdokkaalle
  • Pyydä lisää kuvia kumppaniehdokkailta
  • Lähetä ja vastaanota rajattomasti viestejä
  • Näe profiilissasi vierailleet kumppaniehdokkaat
  • Lataa kuvia suoraan puhelimestasi tai Facebook-tililtäsi (emme missään nimessä julkaise mitään seinälläsi)

Mikäli omistat Applen tuotteen (iPhone/iPad), niin siirry App Storeen lataamaan Eliittikumppanin deittisovellus! Mikäli et omista Applen tuotetta, voit rekisteröityä Eliittikumppaniin ilman sovelluksen lataamistakin, normaalia älypuhelimen tai pöytätietokoneen internet-selainta käyttäen, alla olevan bannerin kautta:

Rekisteröidy

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole