Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Deittipalsta
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Deittipalsta, jossa onnistut – 6 vinkkiä menestykseen

Deittipalstat

Mikä deittipalsta on oikea minulle? Miten onnistua nettitreffeillä? Muun muassa näihin annamme vastauksia tässä artikkelissa.Deittipalstat

Jokainen Eliittikumppaniin liittyvä jäsen täyttää lähes 300 kysymystä kattavan persoonallisuustestin, jonka ansiosta voimme ehdottaa sinkuillemme juuri heille itselleen sopivia kumppaniehdokkaita. Täten nostat mahdollisuuksia tavata sen oikean täältä internetin deittiviidakon eri palveluista.

Tässä lyhyt oppimäärä deittipalstojen isojen mahdollisuuksien maailmaan:

1. Etsi itsellesi sopiva deittipalsta

Jos etsit seuraa tositarkoituksella ja olet yli 30-vuotias, uskomme Eliittikumppanin olevan sinulle paras valinta. Toki palvelussamme on kaiken ikäisiä sinkkuja (vähintään 18-vuotiaita), mutta suurin osa on päälle kolmekymppisiä. Palvelumme on maksullinen, jonka johdosta se on vapaa mainoksista, turvallinen sekä asiakaspalvelumme pitää huolen, että häiriköt eivät pääse palvelussamme temmeltämään. Moni jäsenemme myös suosii maksullista deittipalvelua, koska silloin myös se vastapuoli on tositarkoituksella liikkeellä!

2. Täytä persoonallisuustesti huolella

Eliittikumppanissa on käytössä persoonallisuustesti, jonka jokainen rekisteröityvä jäsen täyttää. Testin täyttämällä osaamme ehdottaa juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita sekä ehkä opit myös itsestäsi uusia puolia. Sen täyttäminen ja palveluumme tutustuminen on ilmaista.

Näin Eliittikumppani toimii

3. Käytä aikaa profiilin täyttöön

Deittiprofiilissa voit kertoa itsestäsi. Kerro omin sanoin rohkeasti omista mielenkiinnon kohteistasi. Jos kirjoittaminen ei ole vahvin lajisi, pyydä apua hyvältä ystävältä, lukaise artikkelimme profiilin täyttämiseen tai ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

4. Jos et keksi mitä kirjoittaa ensimmäiseen viestiin…

Monella meistä kirjoittaminen ei tule aivan luonnostaan. Saatamme pohtia pään puhki, että mitä siihen ensimmäiseen viestiin kirjoittaisi. Eliittikumppanissa voit lähestyä mielenkiintoisia sinkkuja helpomminkin, tässä 2 vaihtoehtoa:

  • Lähetä 5 kysymystä –ominaisuus: valitse 5 kysymystä valmiista listasta, jotka haluaisit kumppaniehdokkaallesi lähettää.
  • Lähetä kuvakommentti johonkin kuvaan, josta pidät kumppaniehdokkaasti profiilissa. Positiivisuus toimii aina!

5. Etene rauhallisesti

Netissä ihmisiin tutustuminen on lähes sama juttu kuin vaikkapa siellä ruokakaupan vihannesosastolla. Vaikka deittipalstalla lähtökohtaisesti kaikki ovat etsimässä parisuhdetta, ei kannata liian nopeasti puhua parisuhteista, lasten hankkimisista ynnä muusta vakavasta. Ole ensin kiinnostunut vastapuolesta ihan vain ihmisenä.

6. Deittipalstat ponnahduslautana “oikeille” treffeille

Joskus niin sanottu näppäimistökemia toimii, mutta ”livenä” juttu ei toimikaan. Kannattaa rohkeasti lähteä treffeille turhia aikailematta. Mikäli asutte samalla paikkakunnalla, niin äkkiäkös tuota käy tunnin istumassa kahvilassa.

Joskus saatat joutua käymään useammilla treffeillä ennen kuin ”kolahtaa”. Kannattaa siis pysyä kärsivällisenä ja pitää positiivinen asenne jokaista uutta sinkkua tavatessa. Suosittelemme ottamaan sellaisen asenteen, että menet avoimin mielin tutustumaan uuteen ihmiseen. Jos ei rakkauden kemiat kohtaa, niin pääsitpä silti tutustumaan uuteen ihmiseen.

Kokeile siis palveluamme ensin ilmaiseksi aloittamalla persoonallisuustestin täyttämisen tästä.

Rekisteröidy

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus