Minne treffeille? 21 romanttista deitti-ideaa

Minne treffeille?

Etkö halua mennä perinteisesti kahvittelutreffeille, vaan kaipaat jotain hauskempaa, rennompaa ja romanttisempaa?

Tämä artikkeli on sinulle, joka pohdit mitä tehdä treffeillä. Kenties ensimmäiset treffit on jo käyty läpi kahvilassa ja nyt kaipaat jotain uutta?

Kaikki eivät myöskään tunne oloaan mukavaksi tunnelmaltaan jäykillä kahvilatreffeillä lähes tuntemattoman ihmisen kanssa. Vastakkain istuminen ja toisten haastatteleminen voi herkästi mennä liian työhaastattelumaiseksi tilanteeksi.

Pyrimme siis tarjoamaan sinulle ideoita, kun pohdit minne treffeille voisi mennä – muualle kuin kahvilaan.

Lue myös: 5 vinkkiä – näin pukeudut treffeille

Mihin treffeille? 21 ideaa

1. Piknik. Mikäpä sen leppoisampaa, kun kerätä koriin tai kassiin molempien lempiruokia ja mennä istumaan puistoon tai rannalle.

2. Museoon tai taidenäyttelyyn – ne ovat sopivia paikkoja keskustella itse taiteesta ja siinä ohessa toisistanne.

3. Mustikkametsään. Pääkaupunkiseudullakaan ei tarvitse montaa kilometriä edetä, niin olet jo marjametsällä. Kerätkää mustikat ja leipokaa mustikkapiirakka.

4. Maalauskurssille. Ettekö ole kumpikaan harrastanut maalausta ennen? Hyvä. Tehkää ja oppikaa jotain aivan uutta yhdessä.

5. Tehkää ruokaa yhdessä. Kotitreffeillä hyvä alkuillan aktiviteetti on yhdessä kokkailu.

6. Karaokeen. Tämä itämainen itsensä häpäisylaji on hauska ajanviete – sillä ei ole väliä osaako kumpikaan laulaa vai ei.

7. Pelatkaa lautapelejä: pieni kilpailu saa tunnelman rentoutumaan. Ja jos kaipaat terävä-älyistä kumppania, saat hänet suoraan tiukkaan testiin.

8. Keilaamaan ja varsinkin hohtokeilaamaan. Siellä tunnelma on rento ja hauska!

9. Tanssikurssille. Tanssiminen on hyvä konsti päästä fyysiseen kontaktiin treffikumppanisi kanssa!

10. Konserttiin tai pienempään live-musiikkia tarjoavaan baariin – musiikki ja drinkki rentouttaa tunnelmaa.

11. Standup-komiikkaa katsomaan. Näet missä kohtaa deittikumppanisi nauraa tai on nauramatta. Pääset saman tien tutustumaan kumppanisi huumorintajuun.

12. Auttakaa kodittomia eläimiä viemällä vaikkapa koira kävelylle. Tutustu paikalliseen järjestöön, mikäli tällainen vapaaehtoistyö on mahdollista.

13. Veneajelulle. Purjehtimaan, soutu- tai polkuveneilemään.

14. Talvella pulkkamäkeen. Erään teorian mukaan emme koskaan aikuistu, opimme vain käyttäytymään julkisilla paikoilla. Pulkka, lumilauta tai sukset alle ja mäkeen.

15. Kävelylenkki. Tehkää pitkä kävelylenkki kaupungin halki ilman sen kummempaa päämäärää. Olkaa turisteina omassa kaupungissanne.

16. Olut-ravintolaan maistelemaan ja analysoimaan erikoisoluita – vaikket oluiden anatomiasta mitään tietäisikään.

17. Rannalle ottamaan aurinkoa. Jos olet kriittisempää sorttia kumppanisi ulkonäön suhteen, pääset saman tien tutustumaan häneen vähemmässä vaatetuksessa.

18. Tuplatreffit. Järjestä sinkkuystävällesi treffikumppani tai lähde ystäväpariskunnan kanssa neljästään treffeille. Keilaus, minigolf tai muu aktiviteetti toimii tuplatreffeillä hyvin.

19. Auringonlaskua katsomaan merenrantaan, tai muuhun romanttiseen paikkaan piknik-eväiden kera.

20. Eläintarhaan, jos paikkakunnalta sellainen löytyy.

21. Huvipuistoon. Tiesitkö muuten, että yhdessä koettu vaarantunne saattaa altistaa rakastumiselle?1 Menkää siis yhdessä vuoristorataan.

Treffeille ei siis tarvitse mennä aina kahvilaan tai elokuviin. Mielikuvitusta vain peliin ja ennakkoluulottomasti kohti erilaisia deittikokemuksia. Tutustut treffikumppaniisi aivan uudessa valossa tällaisilla aktiviteettitreffeillä.

Hauskoja treffihetkiä toivottaa Eliittikumppanin toimitus!

Lähteet

1 http://oppiminen.yle.fi/psykologia-ihmissuhteet/oudot-tunteet/oudot-tunteet-rakastuminen

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole