Missä tapaa uusia ihmisiä? Löydä unelmiesi mies tai nainen!

Missä tapaa miehiä ja naisia?

Oletko kyllästynyt yksinäisiin koti-iltoihin TV:n ja Internetin ääressä? Samojen hauskojen kissavideoiden pyöriessä Facebook-syötteessäsi saatat havahtua ajatukseen, että olisi kiva tavata uusia ihmisiä. Uusien ystävien ja jopa sen oman rakkaan löytäminen vaatii monesti oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä. Se unelmanainen tai -mies ilmestyy oven taakse ovikelloa soittaen yleensä vain ja ainoastaan romanttisissa komedioissa. Mikäli haluat muutosta sosiaaliseen elämääsi, on sinun tehtävä jotain uutta ja altistettava itsesi tilanteille, joissa saat mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin!

ELIITTIKUMPPANIn toimitus pohti asiaa sinkun näkökulmasta ja päätti listata parhaat paikat, jossa tapaa uusia ihmisiä ja etenkin rakkaudennälkäisiä sinkkumiehiä ja –naisia.

1. Baarit ja yöelämä – sinkun viha-rakkaussuhde?

Aloitetaan tällä yleisimmällä vaihtoehdolla. Yhä suuri osa vakavista ja vähemmän vakavista parisuhteista syntyy yöelämässä, joissa ihmiset alkoholin vaikutuksen alaisena lähestyvät lajitovereitaan mitä erilaisimmilla lähestymistavoilla. Uusiin ihmisiin tutustuminen jää usein pinnalliseksi ja moni ei edes suhtaudu vakavasti vastakkaisen (tai saman) sukupuolen iskuyrityksiin. Jo noin vuosisadan ajan yökerhot ovat saattaneet ihmisiä yhteen, mutta tätä artikkelia lukiessasi saatat olla jo kyllästynyt jokaviikonloppuisiin, lompakkoa ja seuraavan päivän olotilaa kaltoin kohteleviin, baari-iltoihin.

Lue myös: Arkielämässä rakastuminen mahdotonta?

2. Kuntosalilla iskeminen – tapaa sporttisia miehiä ja naisia!

Kuntosali on oiva paikka tavata uusia ihmisiä tänä päivänä. Meneillään oleva ”fitness-buumi” on tehnyt kuntosalilla käymisestä suomalaisten kansallisurheilua, vaikka virallisesti se taitaa edelleen kuulua pesäpallolle. Mikäli itse arvostat kumppanissasi urheilullisuutta sekä hyvinvoivaa kehoa ja mieltä, mikset katselisi sopivaa naista tai miestä salilta? Toki itse salilla iskeminen ei ole ihan yhtä suoraviivainen tapahtumaketju kuin yöelämässä, vaan se vaatii kärsivällisyyttä ja sopivaa tilannetajua.

Mikäli käyt salilla muutaman kerran viikossa, rupeat todennäköisesti törmäämään samoihin kasvoihin kerta toisensa jälkeen. Hyvänpäiväntuttujen kesken on helpompi myöhemmin kenties aloittaa small talk kevein puheenaihein ja tutustua sitä kautta vilpittömin mielin uusiin ihmisiin. Ehkä sieltä salituttavuuksien joukosta löytyy jopa joku mukava sinkkumies tai –nainen, jolle on luontevaa ehdottaa treffeille lähtöä!

3. Sinkkujen kansoittamat kokkaus- ja kielikurssit

Mikset kokeilisi jotain kokonaan uutta? Seppo Räty ei aikoinaan ollut kovin innokas kokeilemaan oopperassa käyntiä, mutta ELIITTIKUMPPANIn toimitus on havainnut, että elämässä on hyvä kokeilla kaikkea uutta! Tutkaile esimerkiksi paikallista koulutus- tai kurssitarjontaa. Opiskele jokin uusi taito ja altista itsesi samalla sosiaaliselle ympäristölle, jossa tapaa helposti uusia ihmisiä! Esimerkiksi kokkauskurssilla opit tekemään hyvää ruokaa, joka ei ikinä ole haitaksi – useinhan tie miehen tai naisen sydämeen käy vatsan kautta.

Kielikurssit ovat myös toinen hyvä paikka, jossa tapaa fiksuja miehiä ja naisia. Erään kyselyn mukaan espanjankurssit ovat niitä vilkkaimpia sinkkujen kokoontumisajoja. Kielten opiskelusta ei takuulla ole haittaa – päinvastoin, aivot saavat hyvää jumppaa sekä seuraavalla lomareissulla asioit ravintoloissa ja hotellissa sujuvasti paikallisella murteella.

4. Ystäväpiirin sinkut

Ystäväpiirissäsi on todennäköisesti vapaita sinkkuja. Tällöin et tule ostaneeksi ihan täysin sikaa säkissä, vaan voit tiedustella jo hieman ystävien suosituksia mahdollisista vapaista sinkuista. Saitko kutsun kotibileisiin tai muihin kissanristiäisiin, mutta epäröit haluasi mennä, koska et tunne suurinta osaa heistä? Tässä kohtaa on taas syytä ottaa itseä niskasta kiinni ja lähteä ulos ihmisten ilmoille. Ympäröi itsesi sosiaalisesti aktiivisilla uusilla ystävillä ja avarra näin omaa tuttavapiiriäsi entisestään. Uusiin ihmisiin tutustuminen on rentoa ja luontevaa, kun yhteinen ystävä on välikätenä esittelemässä teidät toisilleen.

5. Nettideitit – tapaa juuri itsellesi sopivaa seuraa!

Tänä päivänä deittisivustot ovat yhä suositumpi tapa tutustua uusiin ihmisiin ja kenties löytää se unelmien mies tai nainen. Mikäli kuitenkin nautit mukavista koti-illoista ja niistä hauskoista kissavideoista, mikset siinä samalla laittaisi verkkoja vesille nettitreffailun maailmaan?

ELIITTIKUMPPANI on oiva paikka tavata kaiken ikäisiä miehiä ja naisia. Rakastuminen ja oman elämänkumppanin löytyminen on avainroolissa onnelliselle elämälle, joten miksi jättäisit onnellisuutesi sattuman varaan odottaen sitä ovikellon soittoa? Ota siis kupillinen lempijuomaasi, rekisteröidy palveluumme, luo itsesi näköinen profiili ja pidä hauskaa tutustuen lukemattomiin seuraa etsiviin miehiin tai naisiin! Rennolla asenteella, mutta tositarkoitusvalmiudessa kun se oikea sieltä kohdalle osuu.

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Ajatuksia? Laita kommenttia alapuolelle tai sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole