“Toisiinne tutustuminen“: Ensimmäinen viesti

Toisiinne tutustuminen

Sait kumppaniehdotuksen, josta pidät, ja haluaisit tutustua häneen paremmin. Tätä varten olemme luoneet toiminnon ”Toisiinne tutustuminen”. Se helpottaa ensimmäistä yhteydenottoa ja tekee tutustumisen alkumetreistä mahdollisimman helpon ja luonnollisen.

Tutustu kumppaniehdokkaisiin paremmin!

Kumppaniehdotukset sopivat persoonallisuustestin vuoksi lähtökohtaisesti profiiliisi, ja „Toisiinne tutustumisen“ avulla saat lisää tietoa, sovitteko todella toisillenne elämän kaikilla osa-alueilla.

“Toisiinne tutustuminen“ on tie profiilin katsomisen ja ensimmäisen itse laaditun viestin lähettämisen välillä. Se mahdollistaa kumppaniehdokkaaseen tutustumisen pikkuhiljaa, askel askelelta.

”Toisiinne tutustumisen” aikana saat myös huomattavasti enemmän tietoa kumppaniehdokkaasta kuin pelkän profiilin avulla, ja näin ensimmäisten omien viestien laatiminen myöhemmin on huomattavasti helpompaa ja luontevampaa.

“Toisiinne tutustumisen“ neljä vaihetta

Katsot kumppaniehdotusta ja pidät näkemästäsi profiilista. Mutta kuinka ottaa yhteyttä? Mistä voit tietää, kuka mielenkiintoisten profiilien takana olevista henkilöistä sopii sinulle oikeasti? ”Toisiinne tutustumisen ensimmäisten vaiheiden avulla tutustut kumppaniehdokkaaseen paremmin ja saat lisätietoja asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä. Vaiheen tarkoituksena on helpottaa ensimmäisen oman viestin kirjoittamista tai päätöksenteossa, haluatko syventää tuttavuutta kyseisen jäsenen kanssa.

1. Lähetä kumppaniehdokkaalle 5 kysymystä

“Toisiinne tutustumisen“ ensimmäisessä vaiheessa voit valita 50 kysymyksen joukosta viisi, jotka haluat lähettää kumppaniehdokkaalle. Tämä vastaa niihin, ja voi lähettää sinulle viisi kysymystä takaisin. Sinulla on mahdollista valita vastauksesi valmiista vaihtoehdoista, tai laatia oma vastausteksti. Näin saat nopeasti ja mukavasti lisää tietoa kumppaniehdokkaasi persoonallisuudesta.

2. Vertaa Pidän/En pidä-vastaukset

“Toisiinne tutustumisen“ toisen vaiheen on tarkoitus valottaa kumppaniehdokkaan mieltymyksiä parisuhteessa. Lähetätte molemmat toisillenne 10 asiaa, joista pidätte, ja 10 asiaa, joista ette pidä parisuhteessa. Näin saat ennen ensimmäisen viestin kirjoittamista selville, täsmäävätkö mieltymyksenne riittävän hyvin.

3. Henkilökohtaisemmat kysymykset

Kolmannessa vaiheessa voit lähettää kumppaniehdokkaallesi yksilöllisiä, itse laadittuja kysymyksiä, asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä. Kumppaniehdokas vastaa näihin laatien vastaukset itse. Tämä vaihe on siis jo hyvin henkilökohtainen, ja viimeistään nyt tiedätkin todennäköisesti, haluatko jatkaa yhteydenpitoa jäsenen kanssa.

4. Ensimmäinen viesti: kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin

Toisiinne tutustuminen

Kun olet käynyt läpi “Toisiinne tutustumisen“ ensimmäiset kolme vaihetta, ja olet edelleen kiinnostunut tietämään lisää kumppaniehdokkaasta, voit kirjoittaa hänelle viestin syventääksesi yhteydenpitoa.

Mietit todennäköisesti, kuinka viesti on paras laatia, jotta kumppaniehdokas vastaisi sinulle. Tässä muutama vinkki, joiden avulla saat vastauksen melko varmasti:

  • Varaa aikaa

Älä kirjoita viestiä kiireessä vain lähettääksesi sen mahdollisimman nopeasti. Kiireessä saatat tehdä virheitä, jotka antavat huonon kuvan sinusta viestin vastaanottajalle. Varaa riittävästi aikaa ja nuku vaikka yksi yö ennen kuin lähetät kirjoittamasi viestin. Lue viesti aamulla uudestaan, ja jos se on mielestäsi edelleen hyvä etkä ole keksinyt lisättävää, lähetä viesti.

  • Älä kirjoita romaania

Ensimmäisen viestin ei tulisi olla elämäkerta, vaan pieni viesti, joka kertoo kiinnostuksestasi ja lisää toisen kiinnostusta sinuun. Pidä siis huoli, että viesti ei ole liian pitkä tai jaaritteleva. Viesti ei saa kuitenkaan olla liian lyhytkään, sillä se ilmaisee pahimmassa tapauksessa kiinnostuksen tai mielikuvituksen puutetta. Niin kuin monessa asiassa, tässäkin kultainen keskitie on paras.

  • Älä kirjoita tylsää ja tavallista viestiä

Ole luova! Kirjoita ainutlaatuinen viesti, joka on juuri tälle kumppaniehdokkaalle laadittu. Käytä hyväksesi tietoja, jotka olet saanut ”Toisiinne tutustumisen” aikaisemmissa vaiheissa, sekä tietoja, jotka saat kumppaniehdokkaan profiilista. Näin annat toiselle tunteen, että olet todella kiinnostunut juuri hänestä.

Kiinnostuitko ”Toisiinne tutustumisesta”? Kokeile sitä heti. Autamme sinua löytämään sen oikean jäsentemme joukosta!

Tietoa kirjoittajasta: Stephanie Wood

Katso lisää artikkeleita Stephanie Wood