Nina ja Jari

Yhdessä keväästä 2013

Nina liittyi ELIITTIKUMPPANIin keväällä 2013. Muutama viikko myöhemmin hän sai postia Jarilta, kouluaikaisen ystävänsä ex-mieheltä. ”Tiesin Jarin eronneen jo vuosia sitten. Hän ei vain tiennyt, että minäkin olin eronnut, eikä siksi osannut yhdistää minuun”, Niina kertoo. Parin viikon ahkeran kirjoittelun ja soittelun jälkeen Jari ja Nina tapasivat ensi kertaa hotelliviikonlopun merkeissä.

Nina liittyi ELIITTIKUMPPANIin keväällä 2013. Muutama viikko myöhemmin hän sai postia Jarilta, kouluaikaisen ystävänsä ex-mieheltä.

”Tiesin Jarin eronneen jo vuosia sitten. Hän ei vain tiennyt, että minäkin olin eronnut, eikä siksi osannut yhdistää minuun”, Niina kertoo. Parin viikon ahkeran kirjoittelun ja soittelun jälkeen Jari ja Nina tapasivat ensi kertaa hotelliviikonlopun merkeissä.

”Jari oli niin syötävän hyvännäköinen ja iloinen ilmestys kun hän pöllähti ovesta sisään.”

Pari vietti mukavan illan ja yön – aamupalakin meni ohi. ”Jari jäi luokseni vielä toiseksi ja kolmanneksikin yöksi. Kaikki viikonloput ja välillä arkipäivisinkin olimme meillä”, Nina paljastaa.

”Tälläinen on meidän rakkaustarinamme, kiitos siitä teille”,

Jari ja Nina menivät kihloihin juhannuksena. Nyt he asuvat uudessa yhteisessä kodissa. Häistäkin he ovat jo keskustelleet.

”Tälläinen on meidän rakkaustarinamme, kiitos siitä teille”, Nina toteaa. ”Tuskin muuten olisimme koskaan törmänneet toisiimme”, hän vahvistaa.