Onko väliä millainen TV-maku treffikumppanilla on?

TV-treffit

Nyt hieman keveämpien aiheiden pariin. Mitä tv-sarjoja katsomalla olet parempaa deittiseuraa? Tämän selvittelimme tekemällämme kyselyllä jäsentemme keskuudessa.

Kylmä ja pimeä vuodenaika tarkoittaa tietenkin monien kohdalla lisääntynyttä tv:n äärellä rentoutumista. Mikäs sen parempaa kuin upottautua sohvalle katsomaan omia suosikkisarjoja ja –leffoja. Ehkä jopa uuden treffipartnerin kanssa?

Selvitimme yli 300 sinkkujäsenemme keskuudessa näiden tv-sarjamakua ja sitä, onko sillä ylipäätään merkitystä kumppanin haussa? Miten käy leffa- tai tv-sarjatuokioiden, jos kumppanilla on aivan toisenlainen maku? Tämä on nyt selvitetty:

Ensinnäkin. Mitä ajattelevat sinkut, onko sillä merkitystä onko haettavalla kumppanilla samanlainen tv-maku?
• 52 % sanoi, että se on tärkeää
• 48 % sanoi, ettei sillä ole merkitystä

Tv-sarjat, joita katsomalla et ole haluttua seuraa?

Oletetaan, että kerrot deittiprofiilissasi suosikki televisiosarjasi. Sinkkujen mielestä seuraavat tv-sarjat saavat sinun pisteesi laskuun.

  1. Vampyyripäiväkirjat
  2. Salatut elämät
  3. Gossip Girl

Eli ensitreffeillä lienee turvallisinta olla puimatta liikaa esimerkiksi Salkkareiden uusimpia juonenkäänteitä.

Entä miten sinkut suhtautuvat kevyempiin ohjelmiin, eli viihdepitoiseen tosi-tv:hen?

Tämä meni melko tasan fifty-fifty. Tutkimukseen osallistuneista 355 Eliittikumppanin jäsenestä 177 vastasi, että viihdepitoinen tosi-tv on hauskaa ajanvietettä, 178 ihmistä vastasi, “en tykkää tosi-tv:stä, eikä toivo kumppaninkaan tykkäävän.”

Lue myös: Romanttiset komediat – TOP 5 leffat

Tv-sarjat joita tykkäämällä olet haluttu sinkku

Ja vastapainoksi: mikä tv-sarja toisen sinkun deittiprofiilissa saa sinut kiinnostumaan hänestä? Ja edelleenkin, kysely on viihdemielessä tehty. Jos Brad Pitt sanoisi tykkäävänsä Salkkareista, tuskin kovin moni hänen ikäisensä sinkkunainen kieltäytyisi treffeistä!

Kyselymme mukaan näistä tv-sarjoista tykkäämällä olet halutumpaa seuraa nettideittipalveluissa:

  1. Kettu
  2. Silta
  3. Roba

Eli rikos- ja poliisisarjoja katsovat ovat sitä kuuminta hottia sinkkumarkkinoilla. Ja sanottakoon TOP 3:n ulkopuolelta, että myös 4. sija meni poliisisarjalle (NCIS).

Mikä on varmin valinta Netflix and chill –treffeille?

Jos mietit mitä tarkoittaa ”Netflix and chill”, eli “Netflix ja rentoutuminen” kerrottakoon, että se on erityisesti nuorten käyttämä slangi-ilmaisu treffeille, jotka on tarkoitus aloittaa suoratoistopalvelu Netflixiä katsoen ja siitä sitten edetä intiimimpiin tunnelmiin.

Eli suomeksi sanottuna: jos haluat päästä romanttisempiin tunnelmiin treffikumppanin kanssa, me selvitimme ne varmimmat TV-sarjagenret tällaisiin tilanteisiin.

Komedia oli ylivoimaisesti suosituin, fantasia ja lääkärisarjat hyvinä kakkosina ja kolmosina.

Ilmeisesti aiemmin mainitut rikos- ja poliisisarjat ovat liian mielenkiintoisia, jolloin ne estävät keskittymästä siihen treffikumppaniin. Eli pidä tv-sarjavalinta sopivan kevyenä, niin varmistat treffeille onnellisen lopun!

Lähteet

Eliittikumppanin tutkimus: https://www.eliittikumppani.fi/lehdisto/eliittikumppanin-tutkimukset/tutkimus-tv

– tutkimukseen osallistui 355 Eliittikumppani.fi:n rekisteröitynyttä jäsentä, joista 56 % oli naisia.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus