Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
YH-äiti etsii miestä
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

YH-äiti etsii miestä – teetkö nämä 5 virhettä, sinkkuäiti?

yksinhuoltajaäiti etsii miestä

Suomessa on lähes 120 000 yksinhuoltajaperhettä, joissa lähes 90 % tapauksessa perheen päänä on äiti. Useille tulee jossain vaiheessa tarve myös oman rakkauselämän aktivoimiseen – päätimmekin kirjoittaa artikkelin tilanteeseen, jossa yh-äiti etsii miestä.Sinkkuäiti

Listasimme YourTango.comin parisuhde-eksperttien kirjoittaman artikkelin avustuksella vinkkejä onnistuneeseen miehen metsästykseen.
Jos olet yksinhuoltajaäiti ja etsit miestä, vältä näitä 5 yleistä virhettä kun lähdet uudestaan parisuhdemarkkinoille.

1. Liian kauan sinkkuna

Treffeille lähteminen yksinhuoltajana on sitä helpompaa mitä nopeampaa sen teet edellisen kerran jälkeen. Mikäli tauko venähtää pitkäksi, on yksinhuoltajasinkku mahdollisesti jo liian tottunut sinkkuelämäänsä ja asioiden tekemiseen omilla ehdoillaan. Tällöin ajatus oman elämän jakamisesta uuden kumppaniehdokkaan kanssa voi tuntua yhä vieraammalta mitä kauemmin sinkkuna elelee.

2. Liian nopea eteneminen uusissa suhteissa

Jos olet ollut pitkässä parisuhteessa yhden miehen kanssa, sinulla saattaa olla olettamus, että voisit käydä treffeillä vain yhden miehen kanssa. Amerikkalaiset saattavat deittailla useampia kumppaniehdokkaita ennen kuin ryhtyvät ”eksklusiivisesti” tapailemaan vain yhtä miestä. Meillä Suomessa treffit kenties ovat hieman vakavampi tapahtuma, mutta ota hieman amerikkalaista ajatusta mukaan: tapaile mahdollisesti useampia miehiä neutraaleilla kahvilatreffeillä ilman liiallista romanttista latausta. Tapaamalla erilaisia ihmisiä opit kenties lisää myös itsestäsi ja siitä, millaisen miehen oikeasti haluat elämääsi.

3. Et ehkä ole valmis uuteen suhteeseen?

1. kohdan vastapainoksi ajattele myös tätä vaihtoehtoa. Oletko tällä hetkellä valmis uuteen parisuhteeseen? Onko edellinen parisuhde ja ero jo käsitelty? Jos sinulla on tapana sännätä pikaisesti uusiin parisuhteisiin, kokeile ottaa jopa 1 vuoden tauko parisuhteista, mikäli olet juuri eronnut. Joskus on hyvä ottaa aikaa itselleen, keskittyä omiin harrastuksiin ja mielenkiinnon kohteisiin sekä oikeasti pohtia millaisen miehen ja parisuhteen haluaa.

4. Seksiä liian aikaisin

Kun yh-äiti etsii miestä, saattaa naisella usein olla harhaluulo, että se treffeille lähtenyt mies ei voisi odottaa seksin suhteen.

Ok, mikäli etsit ihan tarkoituksella yhden yön seuraa, päädytään sinne yhteiseen petiin melko nopeasti. Mutta mikäli olet etsimässä miestä tositarkoituksella, odota ainakin toisiin tai kolmansiin treffeihin (tai siihen asti kun aika on mielestäsi oikea). Kun sänkyyn on menty, on suhteesta vaikeampaa irrottautua vaikka osoittautuisikin, että hän ei henkisellä tasolla ole sinulle se oikea.

5. Lasten esitteleminen miehelle liian pian

Saatat haluta nähdä kuinka mies tulee toimeen lasten kanssa, mutta tämän ”testaaminen” omien lasten kanssa ei ole se paras vaihtoehto. Pohdi asiaa mieluummin katsomalla miten hän kohtelee sinua tai mihin sävyyn hän puhuu omista mahdollisista lapsistaan.

Miehen esitteleminen omille lapsille olisi hyvä tapahtua vasta sitten, kun teillä molemmilla on samankaltainen vakaa visio parisuhteenne tulevaisuudesta.

Lopuksi

Jos olet yksinhuoltajaäiti, joka etsii miestä tositarkoituksella, tutustu nettideittailun ihmeelliseen maailmaan ja Eliittikumppaniin.

Suurimmalla osalla jäsenistämme on teinivuodet kaukana takanapäin ja monilla myös omia lapsia. Täten tutustut kypsiin aikuisiin, jotka etsivät ihan oikeaa parisuhdetta.

Jokainen palveluumme liittyvä jäsen täyttää persoonallisuustestin, jonka avulla ehdotamme vain sinulle sopivia kumppaniehdokkaita. Tutustu palveluumme ensin ilmaiseksi aloittamalla persoonallisuustestin täyttäminen!

Rekisteröidy

Lähteet

http://www.yvpl.fi/media/yhden-vanhemman-perheet-tilastoina/

http://www.yourtango.com/201194748/top-5-dating-mistakes-single-moms-make

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus