Mies etsii naista netistä: naisten vinkit

Mies etsii naista

Tuhannet miehet etsivät nykyään naista kumppaniksi netistä. Monet heistä myös onnistuvat seuranhaussa. Naisten mukaan kaksi asiaa ovat miehen onnistumiselle tärkeimmät: rehellisyys ja riittävä panostaminen profiiliin.

Muut vastaavat artikkelit:

Mies etsii naista – vinkki nro 1: Ole rehellinen

Tämän ohjeen monet sinkkumiehet ovat kuulleet lukuisia kertoja, mutta se vain pysyy naisten vinkkilistalla ykkösenä: ole rehellinen.

Sanna1 , 32, on erittäin urheilullinen. Hän meni nettikeskustelujen jälkeen ensimmäisillä treffeillä pyörälenkille kovana treenaajana esiintyneen miehen kanssa: ”Alle kymmenen kilometrin jälkeen kaverin jalat oli hapoilla ja se valitti. Ei tullut toisia treffejä.” Miehen valehtelu vain kerta kaikkiaan vei kaiken kiinnostuksen. Nykyään Sanna muuten seurustelee rehellisen sohvaperunan kanssa.

Kun mies etsii naista, hän käyttää toisinaan jollakin tavalla harhaanjohtavaa valokuvaa. Jos haet mitä tahansa muuta kuin virtuaaliseksiä, käytä totuudenmukaista kuvaa. ”Miehen lähettämä kuva oli varmaan jostain mallista tai vastaavasta. Oikeasti mies oli ihan tavallisen näköinen, mutta en päässyt yli siitä huijauksesta”, Erja, 53, muistelee.

Jos et ole kovin edustavan näköinen, kiinnitä huomiosi sellaisiin sinkkunaisiin, joille ulkonäkö ei ole kovin tärkeää – heitäkin on paljon. Jos olet hyvä kirjoittamaan, kirjoita kiehtovasti. Jos sinulla on viehättävä ääni, kokeile keskustella etukäteen naisen kanssa puhelimessa. Hyvä idea on myös tavata ensi kertaa sellaisen asian parissa, jossa viihdyt, jotta voit olla rento ja osoittaa persoonallisuutesi paremmin.

Mies etsii naista – vinkki nro 2: Panosta omaan profiiliin

Varsinkin miehillä on usein todella karuja muutaman sanan profiileja. Niinpä kun mies etsii naista, hyvällä profiililla on helppo erottua.

Riitta, 44, sanoo, että jos profiilissa on vain muutama lause, hän ei vaivaudu: ”Lyhyet profiilit näyttävät siltä, ettei niitä ole tehty tosissaan. Pahimpia ovat ne ’kysy, jos haluat tietää lisää’ -lausahdukset. Tietysti kysyn, jos haluan tietää lisää – mutta miksi haluaisin tietää lisää tyypistä, joka ei ole jaksanut kirjoittaa profiiliinsa mitään?”

Monet miehet kokevat, ettei kirjoittaminen ole heille luontevaa. Jos kuulut heihin, ei ole välttämätöntä kirjoittaa kamalan pitkästi.

Itsestä voi lisäksi kertoa monilla tavoilla. Jos pitkät lauseet eivät muodostu helposti, luettele kymmenen lempielokuvaasi, laita profiiliisi kuvia itsestäsi harrastustesi parissa, kerro lempipuuhasi pitkänä viikonloppuna, lainaa lempilaulujesi sanoituksia, mainitse sinua naurattavia tai koskettavia sivustoja tai pyydä vaikka ystävältä sitaatti sinusta.

Muutama harkittu lause siitä, millainen ihminen olet ja mitä etsit, voivat olla riittävät. Turun Sanomien artikkelissa kerrotaan tutkimusten osoittavan, että miesten on helpompi osoittaa tunteitaan nettiympäristössä. Ota kaikki irti siitä mahdollisuudesta.

Pieni lisäpanostus, aktiivisuus sekä aloitteen tekeminen auttavat muuttamaan ”mies etsii naista” -tilanteen oivalliseksi ”mies löytää naisen” -tilanteeksi.

ELIITTIKUMPPANIssa on yli 100.000 suomalaissinkkua, joten ei muuta kuin rekisteröitymään ja tutustumaan naisiin!

Rekisteröidy ELIITTIKUMPPANIin

Lähteet

1Haastateltavien nimet on muutettu.

2Härkönen, Rebekka. Kuka tarttuu täkyyn? SUNNUNTAI | Turun Sanomat 6.8.2006 http://www.ts.fi/teemat/sunnuntai/1074138319/Kuka+tarttuu+takyyn

Tietoa kirjoittajasta: Stephanie Wood

Katso lisää artikkeleita Stephanie Wood