ELIITTIKUMPPANI – kokemuksia käyttäjiltä!

Eliittikumppani kokemuksia

Oletko sinkku ja kaipaat vierellesi kumppania? Oletko utelias nettideittailun suhteen, mutta et osaa valita sinulle sopivaa deittipalvelua? Loppuelämän kumppania valittaessa ei laadusta kannata tinkiä, mutta kuinka valita deittipalvelu, joka vastaa juuri sinun odotuksiasi?

Parhaiten deittipalvelun toimivuuden puolesta puhuvat käyttäjien kokemukset ja heidän tyytyväisyytensä palveluun. Lue mitä jäsenemme ajattelevat palvelustamme!

”Ajattelin, että EliittiKumppani lisää mahdollisuuksiani löytää se oikea.” 1

Meille on tärkeää, että voimme kehittää palveluamme käyttäjiemme todellisia tarpeita vastaaviksi, siksi jokainen ajatus, mielipide ja kokemus on tärkeä. Jotta voisimme tarjota luotettavan ja markkinoiden parhaan nettideitin, kartoitamme jäseniemme kokemuksia ja mielipiteitä. Viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselymme mukaan jäsenten kolme tärkeintä syytä rekisteröityä palveluumme olivat:

♦ Palvelu on suunnattu pitkäaikaista parisuhdetta etsiville (38%)

♦ EliittiKumppania suositeltiin minulle (34%)

♦ Korkeasti koulutetut sinkut (29%)

Lisää käyttäjien kokemuksia: Miksi juuri EliittiKumppani?

Tavoitteenamme on auttaa sinkkuja löytämään kumppani pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseeen. Kuinka palvelumme auttaa tämän tavoitteen saavuttamisessa?

1. Korkeatasoinen ja tehokas palvelu

”Liityin ELIITTIKUMPPANIin mielenkiinnosta ja kehutun korkean tason vuoksi.”

Palveluamme käyttävillä sinkuilla on korkeat odotukset parisuhteestaan. Siksi myös palvelumme tulee olla korkeatasoista, tehokasta ja luotettavaa. Loppuelämän kumppanin valinta on tärkeää, silloin saakin hiukan nirsoilla.

ELIITTIKUMPPANI tarjoaa asiakkailleen sertifioidun ja palkitun palvelun. Autamme jäseniämme seuranhaussa aina kumppaniehdotuksista ensimmäisille treffeille asti. Palvelumme tarjoaa tutustumista ja yhteydenottoa helpottavan viiden vaiheen tutustumisprosessin sekä asiantuntijoiden vinkkejä ja neuvoja sinkkuelämään ja parisuhteeseen.

Taataksemme luotettavan ja toimivan palvelun aina seuranhaun aloittamisesta kumppanin löytymiseen asti, tarjoamme myös asiantuntevan suomenkielisen asiakaspalvelun.

2. Tieteellinen menetelmämme on ainutlaatuinen Suomessa

”EliittiKumppani poikkeaa muista palveluntarjoajista. Persoonallisuustesti laittoi ajattelemaan.”

EliittiKumppani käyttää Matching-menetelmää valitessaan käyttäjilleen sopivat kumppaniehdokkaat. Jokainen kumppaniehdokas täsmää siis juuri sinun persoonallisuutesi ja elämänasenteidesi kanssa. Matching-menetelmä perustuu laajaan 280-kysymyksen persoonallisuustestiin, jonka avulla kartoitamme tarpeesi, peroonallisuuden piirteesi sekä henkilökohtaiset toiveesi ja käsityksesi parisuhteesta.

3. Tavallista korkeampi tietoturvallisuus ja yksityisyydensuoja

”EliittiKumppanissa on suurempi yksityisyydensuoja kuin nettideiteissä yleensä, sillä käyttäjien kuvia ei näe ilman maksua eikä profiileja muutoinkaan pääse huvikseen selailemaan.”

Luotettavana seuranhakupalveluna me EliittiKumppanissa pidämme erittäin tärkeänä henkilökohtaisten tietojen vastuullista säilöntää ja käyttöä. Järjestelmämme takaavatkin korkeimman mahdollisen tietosuojan. Yhteydenpito muiden jäsenten kanssa tapahtuu oman viestijärjestelmämme kautta, joten muut eivät näe henkilökohtaisia yhteystietojasi. Niitä ei myöskään koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.

EliittiKumppaniin ladatut kuvat näkyvät myös ainoastaan kumppaniehdokkaille, sillä haluamme kunnioittaa jäsentemme yksityisyyttä.

Palvelumme toimivuuden puolesta puhuvat myös ennen kaikkea kaikki ne onnelliset pariskunnat, jotka löytävät toisensa avullamme. Jopa tuhannet sinkut ovat tavanneet toisensa EliittiKumppanissa!

Niin positiiviset kuin negatiivisetkin kokemukset ja palautteet auttavat meitä tarjoamaan entistä parempaa palvelua. Minkälaisia kokemuksia sinulla on EliittiKumppanista? Etkö ole vielä jäsenemme? Rekisteröidy nyt ilmaiseksi ja olet jo askeleen lähempänä uutta parisuhdetta!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Lähteet

1Artikkelissa mainitut lainaukset sekä prosenttimäärät ovat peräisin ELIITTIKUMPPANIn perus- ja premium-jäseniensä keskuudessa teettämästä asiakastyytyväisyyskyselystä (2014).

Tietoa kirjoittajasta: Sanna

Sanna vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita Sanna