Mistä miehet pitävät naisessa?

Mistä mies tykkää naisessa?

Miehet saattavat olla ajattelumaailmaltaan hieman naisia suoraviivaisempia, mutta ei kannata olettaa, että mies tykkää ainoastaan seksistä, penkkiurheilusta ja sohvalle ulottuvasta ruoka- ja juomatarjoilusta.

Miehellä on tekemämme intensiivisen tutkimustyön perusteella myös tunteita eikä hän ainoastaan katso naisen ulkonäköä parinmuodostustilanteessa. Syvennyimme muutamaan eri ominaisuuteen, joita miehet arvostavat naisessa.

1. Mies pitää hyvästä kuuntelijasta

Kun mies saa suunsa auki ja hän avautuu mahdollisista huolistaan, hän arvostaa hyvää ja empaattista kuuntelijaa. Hän ei kaipaa välttämättä ohjeistusta ja jälkiviisastelijaa mitä hänen olisi pitänyt tehdä. Mies kaipaa vain kuuntelijaa ja ymmärtäjää – ihan kuin kuka tahansa ihminen.

Lue myös: 5 paikkaa tavata sinkkuja

2. Kun nainen on sujut itsensä kanssa

Mies tykkää sopivan itsevarmasta naisesta, joka on tyytyväinen siihen mitä hänellä on eikä jatkuvasti keskity niihin asioihin mitä hänellä EI ole. Sillä seuraamallasi nettijulkkiksella saattaa olla timmiksi treenattu vartalo ja Instagramissa hienosti esillä oleva elämäntyyli, mutta miestä ei kiinnosta kuunnella jatkuvasti haikailevaa ja tyytymätöntä naista. Hän haluaa nähdä, että omaat positiivisen elämänasenteen ja että olet tyytyväinen itseesi.

3. Tie miehen sydämeen käy edelleenkin vatsan kautta

Taakse ovat kenties jääneet ne ajat kun nainen oli kodin ruokavastaava, mutta vanha sanonta ”tie miehen sydämeen käy vatsan kautta” edelleen pätee. Miehen primitiiviset vaistot heräävät ja hän huomaa naisessa vaimomateriaalia, kun eteen tuodaan muonaa.

Sinun ei tarvitse olla huippukokki eikä miehen jokapäiväinen ruokkija, vaan kaikki on asenteessasi. Älä siis suureen ääneen mainosta vihaavasi ruoanlaittoa, vaan yritys ja pienet eleet ovat pääasia! Jos siis valmistat itsellesi välipalaa, tarjoa samalla miehellekin.

4. Sano teoillasi rakastavasi häntä

Suomalainen mieshän ei kovin usein sano noita maagisia sanoja ”minä rakastan sinua”, vai kuinka? Jos ja kun mies osoittaa rakkauttaan, se tapahtuu yleensä hänen tekojensa kautta. Älä siis ainoastaan tunnusta rakkauttasi sanoilla, vaan yllätä miehesi aika ajoin myös teoilla, eleillä ja olemalla kiinnostunut hänen mahdollisista huolistaan tai ilonaiheistaan.

5. Älä unohda kauneudenhoitoa

Parisuhteen molemmat osapuolet eivät välttämättä viitsi huolehtia omasta ulkoisesta olemuksestaan yhtä ahkerasti kuin sinkkuna. Mies kyllä edelleen tykkää siitä, kun panostat kauneudenhoitoon. Myös fyysisen ja henkisen kunnon ylläpito huolimatta parisuhteen arkistumisesta on avainasemassa onnelliseen yhteiseloon!

Lue myös: Näin pukeudut treffeille

6. Vahva ja luotettava

Miehen rooli on perinteisesti ollut se vahva ja suojeleva hahmo ja mies pitääkin siitä, kun annat hänen ”pelastaa” sinut aika ajoin. Tämä toimii myös toisin päin. Mies pitää siitä, että hänellä on kumppani, johon voi luottaa kuin kallioon kun elämä tarjoaa haasteitaan.

7. Miehet huomaavat naisen äidinvaistot

Jälleen menemme perusasioiden äärelle. Mies tykkää siitä, kun häntä hoivataan sopivissa määrin. Oli se sitten ruoan tarjoamista pitkän työpäivän jälkeen tai teekupin tuomista sänkyyn kun hän flunssan nujertamana ei itse siihen kykene.

Mies myös tekee johtopäätöksensä (kenties alitajuisesti) onko sinusta äidiksi hänen mahdollisille tulevaisuuden lapsilleen!

Kaikki lähtee epäitsekkyydestä ja toisen huomioimisesta pieninkin elein. Toimituksemme toivottaa sinulle onnea ja menestystä miehen valloittamiseen tai muuten vaan parisuhteen ylläpitämiseen!

Rekisteröidy ELIITTIKUMPPANIin

Lähteet

http://love.allwomenstalk.com/things-men-like-in-women-more-than-good-looks

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole