10 hyvää syytä seurustella sairaanhoitajan kanssa

Seurustelu sairaanhoitajan kanssa

Tällä kertaa Eliittikumppanin toimituksessa otamme käsittelyyn kansalaisiamme hädän hetkellä auttavan ammattiryhmän – sairaanhoitajat. He tekevät tärkeää ja raskasta työtä sekä ovat tutkimustemme mukaan myös hyviä seurustelukumppaneita!

Sairaanhoitajan ammatti on tunnetusti melko naisvoittoinen. Mikäli olet mies ja etsit niin sanotusti vaimomateriaalia olevaa kumppania, pidä silmät ja korvat auki fiksujen ja filmaattisten sairaanhoitajanaisten varalta.

Sukupuolitasa-arvon ja sen 6 % miesten osuuden nimissä (työssä olevat sairaanhoitajat) todettakoon myös, että alla mainitut ominaisuudet tekevät myös sairaanhoitajamiehestä loistavan kumppaniehdokkaan.

10 hyvää syytä valita kumppaniksi sairaanhoitaja

10 syytä valita kumppaniksi sairaanhoitaja!

1. Hän on empaattinen ja hyvä kuuntelija

Sairaanhoitajat ovat yleensä ihmisläheisiä, empaattisia ja hyviä kuuntelijoita. Tällaiset ominaisuudet ovat erittäinkin toimivaa valuuttaa parisuhdemarkkinoilla.

2. He ovat tottuneita kaikkiin vartalotyyppeihin

Etkö ole aivan sinut vartalosi kanssa? Emme ole kaikki kreikkalaisten patsaiden näköisiä ja sairaanhoitaja on tästä varsin tietoinen. Työssään hoitaja näkee kaikenmoisia vartalotyyppejä mitä epäedustavimmissa tilanteissa, joten sinun ei tarvitse häpeillä omia epätäydellisyyksiäsi.

3. Pikaiset diagnoosit

Vaikkei sairaanhoitaja lääkäri olekaan, saat kuitenkin käytännönvinkit pienten flunssien ja köhien tainnuttamiseen!

4. Kovat hermot

Kärsivällisyys on varsinkin hoitotyössä tärkeä ominaisuus. Sairaanhoitajalla on lehmän hermot, joten hän on hyvä sietämään myös niitä ärsyttäviäkin tapojasi.

5. Saat myös omaa aikaa

Joskus parisuhteessa erillään olo ja omien juttujen tekeminen tekee hyvää. Kaipaatko sinä aikaa oman työpäiväsi jälkeen sen harrasteprojektisi parissa? Sairaanhoitajat painavat usein vuorotyötä, jolloin arkenne saattaa rullata hieman eri tahdissa. Tällöin saatte myös aikaa omiin harrastuksiinne, jonka jälkeen yhdessäolo on entistä tulisempaa!

Lue myös: Mistä mies pitää naisessa? 7 asiaa!

6. Ensiapu kulkee mukana

Seuraavan kerran juhannuksen vietossa, kun päätät lähteä perisuomalaisen uhon voimalla uimaan järven yli, tai mikäli olet vain tukehtumaisillasi ruokaasi, on sairaanhoitajapuolisosi toimintavalmiina auttamassa. Hän osaa toimia ripeästi hätätilanteessa, joten sinulla on aina henkilökohtainen hengenpelastaja mukana.

7. Monipuoliset päivän kuulumiset

Meidän konttorirottien puheenaiheet illallispöydässä voivat olla rajoitteellisia, mutta sairaanhoitajan työ on usein kovin toiminnantäyteistä. Hänellä on aina jotain jännää jaettavanaan päivän kuulumisinaan – salassapitovelvollisuutta toki kunnioittaen.

8. Hän on isä- tai äitimateriaalia

Kuten todettua, sairaanhoitajat ovat empaattisia ja hoivaavia, mutta myös toiminnan naisia ja miehiä. Hänessä on loistavaa potentiaalia tulevaisuuden lastenne äidiksi tai isäksi!

9. Hän arvostaa romanttisia eleitäsi

Kun sairaanhoitaja tekee työssään muille palveluksia päivät pitkät, hän osaa takuulla arvostaa sitä, että joku tekee vuorostaan hänelle palveluksia. Sairaanhoitaja arvostaa elämän pieniä iloja, joten saat hänet iloiseksi pienillä käytännönläheisillä eleillä.

10. Hän ei ole itsekäs

Parisuhteen perusta rakentuu muun muassa epäitsekkyyteen – suhteet kun vaativat kompromisseja ja toisen huomioonottamista. Sairaanhoitajan työssä ei itsekkyydelle ole sijaa ja sama luonteenpiirre ylläpitää myös pitkiä ja onnellisia parisuhteita.

Mistä sairaanhoitajakumppani?

Nyt tietenkin pohdit mistä tällainen unelmakumppani löytyisi.

Mikäli et halua lähteä sairaaloiden ja hoitoalan oppilaitosten pihoille päivystämään, rekisteröidy Eliittikumppaniin ja tutustu uusiin ihmisiin – muiden muassa sairaanhoitajiin!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Lähteet

http://eharmony.com/dating-advice/dating/15-reasons-to-date-a-nurse/#.Ve2IKWM-_h8
http://yle.fi/uutiset/sairaanhoitajan_tyon_ydin_on_ja_sailyy/7768469

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole