Array

Seuraa Kuopiosta – löydä deitti ja sovi treffit! | Eliittikumppani

Seuraa Kuopiosta – löydä deitti ja sovi treffit!

Seuraa Kuopiosta

Kuopio ei ole hassumpi paikka olla sinkku. Tässä Savon sydämessä sijaitsevassa yli 110 000 asukkaan kaupungissa on vilkas opiskelijaelämä, kansainvälistä tunnelmaa ja paljon aktiivisia sinkkumiehiä ja -naisia.

Erään tarinan mukaan savolaiset ovat niin kieroja, että naulan nielaistuaan se tulee mutterina ulos. Kuopioon muuttaa toki ihmisiä ympäri Suomen, mutta he oppinevat kyllä pian paikalliselle, ei niin totiselle, elämänasenteelle.

Toisen tarinan mukaan savolaismies oli pysäytetty poliisin toimesta hänen ajaessaan yksisuuntaista katua väärään suuntaan. ”Työ ajalette viärään suuntaan!” totesi poliisi. Tähän savolaismies vastasi ”Mistäs työ tiijätte, minne minä oon menossa?”

Kierosta huumorintajustaan huolimatta kuopiolaiset ovat siis erittäin rehtiä ja suorasukaista kansaa.

Mistä deittiseuraa Kuopiossa?

Kuopiossa voi tavata sinkkuja tietenkin ihan normaaleissa arkipäivän tilanteissa. Kesällä kuopiolaiset kokoontuvat tietenkin torille! Savolaiset ovat rempseitä ja sosiaalisia ihmisiä, mutta se keskustelunavaus juuri oikealla hetkellä, oikean ihmisen kanssa on tunnetusti vaikeaa missä tahansa onkin. Nettideittailu pelastaa tällöin myös kuopiolaiset sinkut!

Mikäli kuitenkin haluat tavata tulevan kumppanisi perinteisin menoin, kannattaa kokeilla jotain uutta harrastusta. Yhteinen harrastus antaa loistavan mahdollisuuden romanssin syttymiseen. Kuopiolaisia sinkkuja tapaa usein kielikursseilla, esimerkiksi espanjaa tai ranskaa opiskellen.

Paritanssikurssit ovat myös loistava tapa tavata uusia ihmisiä. Tanssissa ollaan sen verran läheisessä tunnelmassa, että jää varmasti murtuu ja jutustelu tulee kuin luonnostaan.

Kuopion yöelämä on hyvin keskittynyt keskustaan Kauppakadulle ja tarjoaa kaikenikäisille sopivia ravitsemusliikkeitä. Onnela ja Passion tarjoavat klubimeininkiä varsinkin nuorille ja Tähti hieman kypsemmälle väestölle. Rock-henkisille ja elävän musiikin ystäville on tarjolla legendaarinen Henry’s Pub.

Kuopio herää kesällä, siinä missä muukin Suomi, erilaisiin tapahtumiin. Isoissa väkijoukoissa on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Tapahtumissa tapaa myös niitä sinkkuja, jotka muuten harvemmin lähtevät yöelämään.

Esimerkiksi rokkia pääsee kuulemaan Kuopion Cockrockissa ja leppoisampaa musiikkia kuulee Kuopio Wine Festival –tapahtumassa hedelmällisten viinilasien äärellä. Talvella mäkihypyn maailmancup tuo kansainvälistä meininkiä urheilun ystäville.

Aktiiviset treffit Kuopiossa

Mikäli viikonloppuiset baari-illat epäterveellisine rituaaleineen ja valvomisineen eivät ole sinun juttusi, Kuopiolla on tarjota myös muuta aktiviteettia. Puijolla hypätään mäkeä, sekä jääkiekossa ja jalkapallossa pelataan Suomen korkeimmalla tasolla.

Mikäli kentän laidalta huutelu ei ole sinun juttusi, kannattaa kokeilla kuntosalia tai sen tanssikurssin aloittamista. Kallavedellä luistellaan talvella jäämaraton eli ”Kuopio Ice Marathon” sekä kesällä voi lähteä vaikkapa melomaan. Jälkimmäinen voisi toimia hyvänä treffi-ideana aktiivisille sinkuille!

Kuopiolaiset sinkut maan 9. parhaimman näköisiä

”Miksi sanotaan kaunista naista Savossa? Turistiksi.” Tämä vanha savolaisvitsi ei muuten pidä paikkaansa! Hiljattain tekemämme tutkimuksen mukaan kuopiolaiset sinkut ovat maan viehättävimpien joukossa.

Eliittikumppanissa jokainen jäsen tekee rekisteröityessään persoonallisuustestin. Tässä testissä kysytään muun muassa sitä, kuinka viehättävänä jäsenet pitävät itseään. Yli 100.000 jäsenen ja yli 100 paikkakunnan listalla kuopiolaiset sijoittuivat 9. sijalle!

Mutta ulkonäköhän on vain pintaa. Kumppaninvalinnassa tärkein asia on niiden kemioiden kohtaaminen ja syvällisen yhteyden luominen. Mikäli etsit Kuopiossa seuraa tositarkoituksella, käy peremmälle Eliittikumppaniin.

Rekisteröidy nyt, tutustu uusiin ihmisiin ja tapaa kenties elämäsi rakkaus!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole