Romanssi pysyy yllä näiden 10 vinkin avulla

Romanssin ylläpito

Haetko romanssia, joka vie jalat altasi? Tai oletko jo parisuhteessa, joka saattaisi kaivata lisää romantiikkaa? Romanttiseen elokuvaan uppoudutaan tunteiden valtaamana, mutta tosielämässä romantiikka jää helposti turhan vähäiseksi. Psychologytoday.com listasi artikkelissaan 10 loistavaa ja yksinkertaista vinkkiä, joilla saat suhteeseen oikeasti romanttista säpinää!

Romanssissakin koittaa joskus arki, mutta kumppania ei missään nimessä kannata pitää itsestäänselvyytenä! Tässä kymmenen helposti toteutettavaa tekoa tai elettä, jolla osoitat kunnioitusta ja rakkautta kumppaniasi kohtaan:

1. Romanssi pysyy yllä arjen pienillä eleillä

Mikäli olet jo parisuhteessa, voi kumppanin ilahduttaa ihan vain keittämällä ja tuomalla kahvit (ja jopa aamiaisen) vuoteeseen. Itselle pieni vaiva, mutta niin suuri ilo kumppanille, joka saa lämpimän aloituksen päivälle.

Lue myös: 7 asiaa, joista miehet pitävät naisessa

2. Fyysinen läheisyys pitää romanssin yllä

Kun kohtaatte työpäivän päätteeksi, antakaa toisillenne 10 sekunnin mittainen halaus suudelman kera. Tunnette keskenänne vahvemman yhteyden koko loppuillan ajan.

3. Järjestä aikaa kumppanille

Järjestäkää kahdenkeskistä aikaa arjen keskellä. Lähtekää vaikkapa viettämään romanttinen yö paikallisessa kylpylähotellissa tai järjestäkää kynttiläillallinen vain teille kahdelle!

4. Huomioi kumppani

Anna kumppanillesi 100-prosenttinen huomiosi, kun hän sitä kaipaa. Jos hän haluaa keskustella, lopeta muu tekeminen mikäli mahdollista ja keskity vain häneen. Tällöin kumppani tuntee itsensä rakastetuksi ja tärkeäksi.

5. Romanssi pysyy yllä flirttailemalla kuin vastarakastuneet

Muista kehua kumppanisi ulkonäköä. Kehu häntä kauniiksi tai komeaksi. Tällöin viestität, että (yhä vuosienkin jälkeen) pidät häntä maailman kauneimpana.

6. Hyvänpäiväntoivotukset!

Aamulla kun lähdet töihin, huomioi kumppanisi ja toivota mukavaa päivää tai kerro rakastavasi häntä.

7. Pienet romanttiset lahjat

Seuraavan kerran, kun olet ostoksilla yksin, osta ja laita talteen pahan päivän varalle jokin pieni lahja, jonka voit antaa kumppanillesi hänen ollessa allapäin.

8. Kokkaa kumppanillesi

Jos kumppanisi on se, joka yleensä laittaa ruokaa, vaihtakaa rooleja. Jos hänellä on ollut stressaava päivä, vie hänet spontaanisti ulos syömään, tilaa ruokaa kotiin tai parhaimmassa tapauksessa kokkaa itse!

9. Romanssi pysyy virkeänä spontaaniudella

Parisuhteessa pysyy romantiikka yllä, kun asiat eivät ole liian kaavoihin kangistuneita. Ole spontaani ja lainaa vaikkapa tandem-polkupyörää ja lähtekää ajelulle. Tai päättäkää yhtäkkiä lähteä sinne paikalliseen kylpylähotelliin.

10. Ruusunlehdet luovat romanttisen tunnelman

Mikä olisikaan romanttisempaa, kuin ruusunlehtien muodostama polku makuuhuoneeseen ja niiden ripottelu sängylle. Laita yöpöydälle vielä ruusukimppu ja kynttilät tuomaan tunnelmavalaistusta. Kumppanisi ei taatusti unohda tätä!

Näitä vinkkejä ei tarvitse ruveta soveltamaan kaikkea samana viikonloppuna, vaan ota tästä talteen muutama vinkki ja toteuta niitä silloin tällöin oikean hetken koittaessa. Romanssi pysyy siis yllä jatkuvilla pienillä eleillä ja teoilla. Muista, että ajatus on tärkein – ei se kuinka kallis tai hieno jokin lahja on. Pääasia, että kumppani tuntee itsensä huomioiduksi ja rakastetuksi.

Mikäli etsit vielä romanssia, niin netistähän sellainen on mahdollista laittaa alulle. ELIITTIKUMPPANIssa on yli 100.000 suomalaissinkkua, jotka hakevat seuraa tositarkoituksella. Rekisteröidy nyt!

ELIITTIKUMPPANIin rekisteröityminen

Lähteet

https://www.psychologytoday.com/blog/emotional-fitness/201010/10-ways-make-your-relationship-magically-romantic

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole