Mies, pukeudu kunnolla tai jäät ilman toisia treffejä

Pukeutuminen treffeille

Yli puolet ELIITTIKUMPPANIn hiljattain tekemään tutkimukseen osallistuneista sinkkunaisista olisi valmiita jättämään treffailu/seurustelukumppaninsa huonon pukeutumistyylin takia. Mistä oikein on kyse? Olemmeko tosiaan näin pinnallisia kumppanimme suhteen?

Ensivaikutelmanhan voi antaa vain kerran. Mikäli murskaamme treffikumppanimme odotukset heti ensinäkemällä laahustamalla paikalle vetelällä ryhdillä, jalassa tarrasandaalit sukkien kera, voi peli olla jo pelattu. Treffikumppani ei vain voi saada mielestään tuota epämiellyttävää ensivaikutelmaa ja tilannetta ei välttämättä voida enää pelastaa vaikka olisi kuinka loistava persoona.

Toisia treffejä ei siis välttämättä ole luvassa mikäli emme laita itseämme säädylliseen kuntoon noille kriittisille ensimmäisille treffeille!

Päätimme tutkimuksemme inspiroimana kasata pukeutumisen vinkkipaketin niin naisille kuin miehillekin. Yritetään näillä vastata kysymykseen miten pukeutua treffeille.

1. Pukeudu mukavasti ja tilanteen mukaan

Mikäli treffit on sovittu puistoon piknikille, et todennäköisesti vedä niitä tyyliltään ja materiaaliltaan jäykimpiä vaatteita päällesi vaan pukeudut hieman rennommin. Vaatteiden olisi hyvä olla niin sanotusti sisäänajettuja eli et ole juuri tulossa vaatekaupasta hintalappu vielä niskassa roikkuen. Pukeudu siis tyylikkäästi, mutta myös sinun vartalollesi sopiviin vaatteisiin. Oman vartalon hyviä puolia kannattaa myös korostaa!

Lue myös: nämä 6 merkkiä paljastavat onko hän kiinnostunut sinusta!

2. Mies, jätä lippis ja samettihousut kotiin

Kyselymme paljasti, että naisten inhokit miehen päällä olivat lippalakki sekä vakosamettiset vaatekappaleet. Nämä saattavat olla itsestäänselvyyksiä, mutta saatamme joskus sokeutua omille tavoillemme. Kannattaa siis käyttää sopivaa makutuomaria ennen treffeille lähtöä. Lainaa vaikkapa kaverisi tyttöystävää antamaan rehellinen mielipide asusteesta, jossa olet lähdössä treffeille. Hyvistä vaatekaupoista löytyy varmasti myös pukeutumisvinkkejä henkilökunnan toimesta.

Huolitellulla pukeutumisella viestimme kunnioitusta deittikumppania kohtaan ja näytät, että olet panostanut treffeihin. Olethan mahdollisesti lähdössä jopa elämäsi tärkeimpään tapaamiseen.

3. Nainen, pukeudu naisellisesti

Mies etsii yleensä omalle maskuliinisuudelleen feminiinisempää vastakappaletta. Naisen ei siis välttämättä kannata sännätä suoraan työpalaverista mustiin pukeutuneena treffeille, vaan laittaa jotain värikkäämpää ja naisellisempaa ylle.

Toimituksemme tekemä tarkempi tutkimustyö tästä naisellisuuden korostamisesta havaitsi Rochesterin yliopiston tekemän tutkimuksen, jossa punaista pidettiin seksikkäimpänä värinä naisen päällä. Tutkimuksessa havaittiin, että mies kysyy todennäköisemmin romanttisempia kysymyksiä naiselta, mikäli hän on pukeutunut punaiseen verrattuna saman naisen pukeutuessa siniseen tai vihreään.

Oman tutkimuksemme mukaan miehet suosivat naisen päälle hametta tai farkkuja. Inhokeiksi miehet listasivat maximekot ja poolopuserot.

4. Vältä ylilyöntejä treffeille pukeutumisessa

Kiteytettynä voisi sanoa, että pukeudu tyylikkäästi ja mukavasti. Ylilyöntejä kannattaa välttää, kuten miehillä puvun laittamista (ellei tapahtuma todella sitä vaadi). Naisen kannattaa välttää ylimeikkaamista, sekä liian paljastavien vaatteiden käyttöä.

5. Siistit kengät

Yli 40 % naisista sanoi tutkimuksessa pukeutuvansa korkokenkiin treffeille mennessään. Naiset ovat tunnetusti kovin tarkkoja omista ja miestensä kengistä, joten miehet huomio. Sinulla saattaa olla se jo vuosia palvellut suosikkikenkäpari adidaksen katulenkkareita, mutta naispuolinen treffikumppanisi ei välttämättä arvosta niitä yhtä paljoa kuin sinä. Laita ainakin puhtaat ja ehjät kengät jalkaan, parhaassa tapauksessa vielä tyylikkäät!

Treffeille pukeutumiseen kannattaa panostaa, jotta annamme hyvän ensivaikutelman ja mahdollinen uusi suhde saa sujuvan alun!

Lue myös: Näin toimit ensitreffeillä

Toimituksemme toivottaa sinulle hauskoja treffejä ja tämän artikkelin luettuasi huomaat todennäköisesti syynääväsi sen treffikumppanin pukeutumista entistä tarkemmin?

Sinkkujen pukeutumisvinkit

Unohdimmeko jotain? Laita kommenttia alapuolelle tai sähköpostia osoitteeseen [email protected]
——————————

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole