Löydä seuraa ja järjestä treffit Vaasassa!

Treffit Vaasassa

Mistä seuraa Vaasassa? Tässä jatkuvasti kasvavassa, dynaamisessa rannikkokaupungissa on sinkun hyvä elää. Vaasassa on vilkas ja monipuolinen opiskelija- ja työelämä sekä viihdettä ja kulttuuria vapaa-aikaan.

Vaasassa on noin 67 000 asukasta, joista noin 15 000 ruotsinkielisiä1. Kaksikielisen väestön lisäksi myös paikalliset korkeakoulut ja yritykset tuovat kaupunkiin kansainvälistä tunnelmaa. Vaasalaiset ovat kulttuurillisesti maamme aktiivisimpia ihmisiä. Muun muassa teatteri- ja musiikkitarjontaa löytyy ympäri vuoden. Urheilun ystäville on tarjolla muun muassa Suomen korkeimmalla tasolla pelattavaa jääkiekkoa ja jalkapalloa.

Missä vaasalaiset sinkut viettävät aikaa?

Vaasalainen punk-bändi, Klamydia, totesi 90-luvulla eräässä biisissään vaasalaisten olevan homeperseitä, jotka viettävät vain aikaa kodeissaan katsoen Dallas –tv-sarjaa. Samassa musiikkiteoksessa kehotettiin myös lähtemään mieluummin yöelämään tämän kotona kököttämisen sijasta.

Vaasan yöelämä tarjoaakin tänä päivänä yökerhoja ja baareja sekä live-musiikkia ja kesäfestareita. El Grindo –niminen baari tarjoaa rentoa ja rehellistä rokkimeininkiä – silloin tällöin myös live-musiikin muodossa. Sky Barissa nautitaan drinkkejä nauttien korkeasta tunnelmasta 9. kerroksessa. Waild on puolestaan yökerhokompleksi, joka on aikuisemmille, vähintään 24-vuotiaille suunnattu biletyskeskus. Sieltä löytyy tanssilattiaa moneen makuun sekä karaokea ja livemusiikkia.

Mikäli yöelämä ei sinua kiinnosta seuranhakumielessä, kannattaa suunnata eri harrastusten ja kurssien pariin! Salilla ja muun urheilun parissa voit päästä samanhenkisten ihmisten kanssa juttusille. Vielä parempi harrastus sinkulle on jonkin uuden taidon oppiminen – lähde vaikkapa kokkaus- tai kielikurssille tai muuhun vastaavaan sosiaalisen harrastuksen pariin.

Treffit Vaasassa – mihin mennä?

Joko olet järjestänyt itsellesi deittiseuraa? Mihin uuden tuttavuuden kanssa kannattaisi suunnata? Treffipaikaksi sopii yleensä ihan klassinen kahvilaympäristö. Vaasan keskusta on kompakti ja mukavia kahviloita löytyy useita. Esimerkiksi Café Sweet Vaasa on hyvä valinta, mikäli kaipaatte kahvin kylkeen herkullisia leivoksia. Hyvä kakku saa yleensä niin naisen kuin miehenkin hyvälle tuulelle, joten ei muuta kuin kakkukahveille tutustumaan toisiinne!

Mikäli kaipaatte vahvempaa drinkkiä jään murtamiseen, Vaasasta löytyy rentoja ja tyylikkäitä baareja, joissa musiikin äänenvoimakkuus on säädetty keskusteluystävälliselle tasolle. Esimerkiksi Brasserie & Bar Fondis on rento paikka ottaa drinkki jos toinenkin.

Vielä yhtenä vaihtoehtona ovat aktiviteettitreffit, mikäli kahvittelut tuntuvat liian jäykältä. Tiesitkö muuten, että yhdessä koettu vaaran tunne saattaa altistaa rakastumiselle? Tämän ”nice to know” –tiedon tarjoaa amerikkalaistutkimus2, jonka mukaan samassa vuoristoratakyydityksessä olleet toisilleen tuntemattomat ihmiset loivat yhteisen ”vaaran” koettuaan valmiuden rakastumiselle. Rakastuminen on tieteellisesti katsottuna jonkinmoinen hormonimyrsky ja elimistön stressitila, joten mikäli haluat edesauttaa rakkauden syttymistä, vie deittikumppanisi treffeille Wasalandia-huvipuistoon ja vuoristorataan!

Vaasalaiset sinkut Suomen seksinnälkäisimpiä

Jäsenemme täyttävät liittyessään persoonallisuustestin, jossa kysytään muun muassa tämän seksihalujen suuruutta. Tutkimme tuloksia tehden vertailua eri kaupunkien kesken, ja paljastui, että Vaasassa on kovimman libidon omaavimmat sinkut!

Seuraa Eliittikumppanista

Mikäli etsit treffiseuraa Vaasasta vakituiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen, liity mukaan Eliittikumppaniin ja löydä juuri sinulle sopivaa seuraa!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Lähteet

1 www.vaasa.fi/vaesto-ja-muuttoliike-0

2 http://yle.fi/uutiset/rakastuminen_on_aivoille_kuin_huumetta/5055465

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole