Eliittikumppaniko huijausta? Asiaa deittipalvelujen turvallisuudesta

Eliittikumppani huijaus

Nettideittailu on yhä suositumpaa, mutta samalla ala on joutunut aika-ajoin kyseenalaiseen valoon; joissakin palveluissa on ollut tietovuotoja, tekaistuja profiileja sekä joskus joihinkin deittipalveluihin ujuttautuu huijarijäseniä.

Jos pohdit, onko Eliittikumppani huijausta, niin voimme taata, että ei ole.

Eliittikumppani on osa lähes 300 ihmistä työllistävää yritystä, Spark Networks Services GmbH:ta. Toimistollamme Berliinissä, Saksassa on työntekijöitä ympäri maailmaa sekä myös pieni tiimi suomalaisia palveluksessaan.

Olemme iso kansainvälinen yritys, joka toimii noin 20 eri maassa ja jonka päätavoitteena on tuoda sinkkuja yhteen ympäri maailmaa – turvallisessa ja tasokkaassa palvelussa.

Meillä on suuri joukkio ihmisiä töissä, joten luonnollisesti palvelu on maksullinen. On olemassa ilmaisia deittipalveluita, mutta sitten on Eliittikumppanin kaltaisia maksullisia sivustoja, jossa panostetaan asiakaspalveluun sekä siihen, että sivustolla on ainoastaan hyväntahtoisia, vakavaa parisuhdetta etsiviä sinkkuja. Näin huijarit ja muut säätäjät eivät häiritse sinkkujemme seuranhakua.

Jos vielä ajattelet Eliittikumppania huijaussivustona, tässä vielä 3 myyttiä, joita palveluumme yhdistetään:

1. ”Tekaistuja profiileja”

Nettideittailualalla on paljastunut joidenkin yritysten tekevän niin sanottuja feikkiprofiileja, eli tekaistuja tilejä, joiden avulla houkutellaan uusia käyttäjiä liittymään ja maksamaan palvelusta. Eliittikumppani ei tätä tee, koska ensinnäkin se on laitonta ja toisekseen, emme halua huijata asiakkaitamme.

Toinen ongelmallinen asia deittipalveluissa ovat huijareiden tekemät profiilit, joiden tavoitteena on huijata rahaa muilta jäseniltä. Tästä syystä asiakaspalvelumme tarkistaa jokaisen profiilin. Internet-yhteys Eliittikumppanin nettisivuilla on luonnollisesti SSL-suojattu, joka takaa sen, että syöttämäsi henkilö- ja maksukorttitiedot ovat turvassa.

2. ”Ylihintainen deittisivusto vain snobeille?”

Sana eliitti särähtää monen korvaan – varsinkin yhdessä maailman tasa-arvoisimmassa maassa kuin Suomi on. Haluamme kuitenkin tarkentaa eliitti-sanan merkitystä palvelussamme:

Eliittikumppani ei aseta jäsenilleen muuta kuin kaksi vaatimusta: vähintään 18 vuoden iän sekä tavoitteen löytää tositarkoituksella uusi kumppani.
Tästä huolimatta jäsenistömme on tyypillisesti hieman kypsempää. Tyypillinen Eliittikumppanin jäsen on 35-40 ikävuosien välillä ja useimmin hän on korkeasti koulutettu. Palvelussamme on myös runsas joukko 50+ sinkkuja.

Emme siis ole ilmainen palvelu, eikä se edes ole tavoitteemme. Haluamme olla netin tasokkain paikka, jossa sinkut voivat tavata toisensa. Moni jäsenistämme myös maksaa mielellään rahaa siitä, että treffipalveluun eivät eksy sellaiset sinkut, jotka eivät etsi vakavaa parisuhdetta.

3. ”Ei mahdollista onnistua”

Nykyajan nettideittailun avulla on mahdollista tavata enemmän potentiaalisia kumppaniehdokkaita kuin koskaan arkielämässä voisimme tavata. Jotkut ajattelevat, että ei siellä netissä ole minulle sopivaa kumppania, mutta rohkenemme väittää toisin.

Eliittikumppani tarjoaa sinulle vain sellaisia kumppaniehdokkaita, jotka sinulle on matchatty persoonallisuustestin ja sinun asettamiesi vaatimusten mukaisesti.

Yrityksemme deittisivustojen kautta keskimäärin noin 2000 jäsentä joka kuukausi ilmoittaa löytäneensä kumppanin meidän kauttamme!

Kokeile palveluamme nyt (aloittamalla persoonallisuustestin täyttö) tai lue nämä 5 syytä hakea seuraa Eliittikumppanista.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus