E-kontakti vs. Eliittikumppani – tiedä nämä erot!

e-kontakti

Internet on täynnä deittipalveluita, mutta mikä niistä kannattaa valita? E-kontakti ja Eliittikumppani ovat kaksi tunnettua suomalaista treffipalvelua.

E-kontakti ja Eliittikumppani ovat melko samankaltaisia deittisivustoja. Tässä artikkelissa havainnollistamme hieman palvelujemme luonnetta ja muutamia eroja.

E-kontakti on deittisivusto, jossa kaikki vähintään 18-vuotiaat sinkut voivat etsiä seuraa. Samoin Eliittikumppani, mutta silmämääräisten arvioidemme mukaan meidän palvelussamme on hieman kypsempiä sinkkuja.

Jos pohdit liittyäkö E-kontaktiin vai Eliittikumppaniin, tässä 6 syytä valita meidät:

1. Jos olet kiireinen uraohjus

Jokainen liittyvä jäsenemme täyttää lähes 300 kysymystä kattavan persoonallisuustestin. Kumppaniehdokkaasi eivät voi jokaista vastaustasi tietenkään tiirailla, mutta testin avulla ehdotamme juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita. Jos et viitsi tai kerkeä käyttää liikaa aikaa seuranhakuun, me säästämme aikaasi. Karsimme pois ne sopimattomimmat ehdokkaat ja ehdotamme juuri sinulle sopivia ehdokkaita.

2. Jos etsit samanlaisen koulutuksen omaavaa kumppania

Eliittikumppanin jäsenistä noin 70 % on korkeasti koulutettuja, eli omaavat vähintään ammattikorkeakoulututkinnon. Mikäli sinun toiveesi on se, että kumppanillasi on samantasoinen koulutus kuin sinulla, voit asettaa profiiliisi tällaisen kriteerin. Tiesitkö, että eräässä suomalaisessa väitöskirjassa1 todettiin samantasoisen koulutuksen omaavien pariskuntien solmivan kestävämpiä parisuhteita?

3. Yksinhuoltajaäidit ja –isät

Oletko pienten lasten vanhempi ja aikasi varsinkin deittailun suhteen on kortilla? Haluatko tavata henkisesti kypsiä kumppaniehdokkaita, joiden kanssa sinkkuvanhemmuudesta voidaan puhua suoraan? Liity mukaan Eliittikumppaniin, jossa lapset eivät ole este treffeille pääsyyn!

4. Olet yli 30-vuotias

Tuntuuko, että ei enää viitsisi ravata yökerhoissa? Viikonloppuaamut olisi kiva viettää muussakin tilassa kuin krapulan armottomassa otteessa? Moni 3-kymppinen on jo siinä vaiheessa elämää, että osaa vaatia kumppaniltaan sitä mikä on itselleen tärkeää. Ehkä 2-kymppisenä olet jo käynyt parisuhteen läpi sen väärän ihmisen kanssa, mutta nyt haluat jonkun, joka oikeasti sopii sinulle. Eliittikumppanin tyypillinen sinkku on tukevasti kiinni työelämässä sekä iältään yli 35-vuotias!

5. Olet yli 50-vuotias

Emme tiedä tarkemmin E-kontaktin tilannetta, mutta Eliittikumppanissa ovat varovaisen arviomme mukaan Suomen aktiivisimmat 5-kymppiset, 6-kymppiset ja sitäkin vanhemmat sinkut. 5-kymppinenhän on uusi 3-kymppinen ja aktiivinen treffailija, mutta seniori-ikäisillekin sanoisimme kannustuksena, että palvelussamme on paljon eläkeiänkin ylittäneitä aktiivisia sinkkuja. Koskaan ei ole liian myöhäistä tutustua uusiin ystäviin ja kenties löytää uutta rakkautta!

Lue myös: 5 vinkkiä senioritreffeille

6. E-kontakti ja Eliittikumppani – maksullisia deittipalveluita

Molemmat, E-kontakti ja Eliittikumppani ovat maksullisia deittipalveluita.

Maksamalla deittipalvelusta saat yleensä turvallisen ja tasokkaan deittiympäristön sekä asiakaspalvelun avuksi, mikäli sinulle herää kysymyksiä. Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä, siirry asiakaspalvelusivullemme.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua deittipalvelun valintaasi. Jos haluat kokeilla Eliittikumppania, siirry täyttämään persoonallisuustestiä nyt ja tapaa kumppaniehdokkaita jo tänään!

Lähteet

1 http://www.hs.fi/elama/a1431914503869

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus