Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Sopivin tapa deittailla
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Sopivin tapa deittailla – Eliittikumppanin slogan

Eliittikumppani slogan

Nettideittailu kasvattaa yhä suosiotaan ja pian niin sanotusti offlinessa tavanneet pariskunnat alkavat olla harvemmassa kuin netin kautta tavanneet. Tässä artikkelissa pureudumme hieman Eliittikumppanin brändiin ja ajatusmalliin.Eliittikumppanin slogan

Tänä päivänä kumppani saattaa löytyä älypuhelimen ruudulta, baarista, kokkauskurssilta, työpaikalta tai koulusta. Toisin sanoen mistä tahansa, jos vain tuuri käy!

Entä jos on urakeskeinen, yksinhuoltajasinkku tai muuten vain kiireinen yksilö? Todennäköisyys löytää se itselle sopiva kumppani arkirutiineista on monien kohdalla melko pieni. Arki voi olla kiireistä, mutta moni tällaisessakin elämäntilanteessa haluaisi löytää sen oman, samanlaisella elämänasenteella varustetun kumppanin.

Tässä kohtaa Eliittikumppani ja uusi sloganimme ”Sopivin tapa deittailla” tulevat kuvaan:

Listaamme 3 syytä miksi mielestämme Eliittikumppani on se sopivin tapa deittailla:

1. Deittailet sinun ajallasi

Ennen internetiä lähdimme tietenkin viikonloppuisin tai pikkulauantaisin viihteelle. Mitä sitten, kun omat ystävät ovat tahoillaan parisuhteissa, naimisissa tai muuttaneet pois kotipaikkakunnaltasi? Sitä bilejengiä ei ihan yhtä helposti saakaan kasaan kuin aiemmin. Eliittikumppanin palvelu kulkee kätevästi mobiilissa – joko puhelimesi nettiselainta tai omaa deittisovellustamme käyttäen.

Voit tehokkaasti käyttää aikasi esimerkiksi junassa istuessa tai työpäivän päätteeksi sohvalle heittäytyen. Enää nettideittailu ei vaadi tietokoneen ruudun eteen liimautumista, vaan voit mobiilissa etsiä kumppaniehdokkaita, chattailla ja sopia treffit vaikkapa siltä istumalta.

2. Tapaat juuri sinulle sopivia sinkkuja

Se mikä tekee Eliittikumppanista sopivimman tavan deittailla, on käytössämme oleva persoonallisuustesti sekä mahdollisuus asettaa omat vaatimukset kumppanille. Jos sinä tai joku jäsenistämme haluaa asettaa kumppanille tietyn koulutustason vaatimukseksi, on se ihan OK. Jokainen jäsen täyttää lähes 300 kysymystä kattavan persoonallisuustestin, jonka avulla matchaamme sinut juuri sinulle sopivien kumppaniehdokkaiden kanssa.

Persoonallisuustestin johdosta olemmekin ehdottomasti sitä mieltä, että olemme kirjaimellisesti se sopivin tapa deittailla.

Rekisteröidy

3. Eliittikumppani on sopivin tapa deittailla, vain jos…

Emme kuitenkaan sano, että Eliittikumppani olisi tarkoitettu kaikille. Yksi ehdoton kriteeri sinkuillemme on, että he etsivät seuraa tositarkoituksella pitkä parisuhde tavoitteena. Seikkailijoille ja yhden yön seuraa etsiville on erilliset sivustonsa.

Olemme myös Premium-tason deittipalvelu, eli palvelumme ei ole ilmainen. Käyttäjämme usein arvostavatkin sitä, että vain vakavaa parisuhdetta etsivät ihmiset ovat valmiina maksamaan maksullisesta deittipalvelusta.

Kokeile palveluamme ensin ilmaiseksi aloittamalla persoonallisuustestin täyttäminen ja löydä juuri sinulle sopivaa seuraa!

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus