Deittisivut ratkaisevat nämä sinkun perusongelmat!

Deittisivut

Oletko koskaan tavannut ihmistä, joka toteaa että teidän pitäisi mennä yhdessä syömään tai drinkille ja sitten paljastuukin, että Sinä ajattelit kyseessä olevan treffit ja toinen osapuoli vain piti seurastasi platonisessa mielessä? Kammottava tilanne! Tai tilanne toisin päin: olet tavannut Facebookissa ystävän, jonka kanssa yhteydenpito on jäänyt kauan sitten kesken. Kutsut hänet luoksesi vaihtamaan kuulumisia ja iltapäivän painuessa illan puolelle vanha ystäväsi ei ymmärrä hienovaraisia vihjeitäsi siitä, että olisi aika ryhtyä tekemään iltasiivot ja nukkumaan? Kun vihdoin saat ystävän ulos asunnosta, huokaat ja ymmärrät – hän luuli, että tämä oli treffikutsu!

Deittisivut ovat olemassa sitä varten, että voit itse kirjoittaa ja hakea avoimesti sitä, mikä on Sinun tavoitteesi parisuhde-elämässä, koska se on aivan yhtä normaali elämänalue, kuin esimerkiksi ura. Joskus pitkään sinkkuna olleelle parisuhteen aloittaminen oikeassa elämässä on todella vaikeaa. Moni on ehtinyt jo kokea kaikenlaista, pettymyksiä ja väärinkäsityksiä, kuten seuraavassa:

Joskus on vaikeaa tietää, ”hengataanko” vai treffaillaanko. Paras vaihtoehto selvittää tilanne on yleensä kysyä vastapuolelta suoraan, missä mennään. Kaikki eivät mielellään puhu asioista suoraan ja joskus tilanteen selvittäminen vaatii mielenhallintaa ja itsetuntoa. Miehillä ja naisilla on joskus erilaiset näkemykset siitä, mikä on seurustelua ja mikä kevyempää deittailua. Kerran New York Times kyseenalaisti, onko ”hengailu” jopa korvannut ”deittailun”. Jos mies kutsuu iltadrinkille pubiin ja menet, sitten huomaat että siellä on kuusi hänen parasta kaveriaan myös drinkillä – ovatko ne silloin treffit?1

Sinkku astuu ansaan

Oletko saapunut päivälliskutsuille ystäviesi luokse ja samaan tilaisuuteen on yllättäen kutsuttu puolituttu vastakkaisen sukupuolen edustaja, johon et ole tuntenut vetoa ikinä – ja isäntäväki innoissaan toteaa, että ”hän on muuten sinkku”? Syöt tarjolla olevaa lihapataa, latelet kohteliaisuudet emännälle ja isännälle, sekä huomioit keskustelussa myös uuden sinkkuystäväsi, mutta tämän pidemmälle tämä ei mene. Palaat kotiin hyvin syöneenä, mutta aavistuksen verran nolostuneena ja vihastuneena siitä, että ilta jonka piti olla rentohenkinen olikin tällainen ”ansa”.

Entäpä jos olet lähtenyt ystävien kanssa kaupungille jammailemaan ja törmännyt puolituttuun, joka lyöttäytyy seuraanne? Ystäväsi kuiskuttavat korvaasi, että nyt olisi siitä hyvä nykäistä yöksi kaveri mukaan, mutta Sinä et kiinnostu henkilöstä, vaikka olisit ottanut rohkaisua enemmänkin. Kuinka monella meistä on ystäviä, joiden kuulo parin virvokkeen jälkeen ei rekisteröi sanaa ”EI!”? Kaikilla!

Joudutko miettimään, että jonkun tutun kanssa on kahviteltu jo iät ja aamenet, mutta juttu ei tunnu koskaan menevän seuraavalle tasolle? Joka kerta, kun hän tulee kylään siivoat pinnat ja esiinnyt edustavana, mutta kumpikaan ei ikinä sano mitään, mikä ylittäisi sen tietyn rajan, jonka jälkeen voitaisiin puhua treffailusta tai parisuhteesta. Se on kuin aikoja sitten tehty sopimus, jota kumpikaan ei muista allekirjoittaneensa, mutta se on silti olemassa!

Deittisivut ja deittailun uudet säännöt

Nykymaailmassa on menty siihen, että se kuka välittää vähiten tuntuu olevan aina tilanteen herra. Kukaan ei halua tuoda julki omaa kiinnostustaan. Pelaamme erilaisia pelejä, kuten esimerkiksi ”kuka pystyy olemaan kolme tuntia vastaamatta tekstiviestiin”.2 Eikö olekin rasittavaa? Erään psykologin mukaan en-tiedä-missä-nyt-mennään -vaihe kestää nykyajan deittimaailmassa pidempään, kuin koskaan aiemmin.1

Maailman mennessä aina vain isommalla volyymillä verkkoon on vain luonnollista, että yhä useampi Sinua kadulla vastaan kävelevä sinkku käy illalla katsomassa oman nettideittiprofiilinsa verkosta. Mikään ei estä tapaamasta mielenkiintoisia tyyppejä sattumalta oikeassa elämässä, mutta yhä suurempi osa ihmisistä hakee tukea myös nettideittipalveluista.

Joskus on sanottu, että ”odotan sitä oikeaa” tai ”se tapahtuu jos on tapahtuakseen”. Kun deitit ovat saatavilla monesta eri lähteestä – onko Sinulla varaa jäädä odottamaan? Jos etsit kumppania tositarkoituksella, valitse deittisivut sen mukaisesti ja ole aktiivinen! Ryhdy toimeen!

Lähteet

1 Telegraph, www.telegraph.co.uk/women/womens-life/9850549/The-difficulties-of-21st-century-dating.html
2 Thought Catalog, http://thoughtcatalog.com/christopher-hudspeth/2014/04/18-ugly-truths-about-modern-dating-that-you-have-to-deal-with/

Tietoa kirjoittajasta: Eeva Torttila

Eeva vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita Eeva Torttila