Mitä mies tai nainen haluaa parisuhteessa?

Mitä nainen haluaa

Mel Gibson näytteli ”Mitä nainen haluaa” –elokuvassa miestä, joka oppi lukemaan naisten ajatuksia. Tällaisen taidon omaksumiseen meillä ei valitettavasti ole reseptiä, mutta jotain sen suuntaista on tarjolla.

Teimme nimittäin kyselyn käyttäjiemme kesken siitä, mitä he haluavat tulevaisuuden kumppaniltaan tai millaiset ominaisuudet tekisivät hänestä houkuttelevamman. Tutkimuksen tuloksista selviää millaisilla eleillä ja tavoilla teet vaikutuksen kumppaniisi.

Tiedot pohjautuvat 361 sinkkujäsenemme antamiin vastauksiin. Heistä 68 % oli naisia.

Näiden tietojen avulla myös sinä voit kouluttaa itsestäsi unelmakumppanin, joka edesauttaa hyvän ja kestävän parisuhteen ylläpitoa.

Mitä naiset haluavat?

Oletko mies ja mietit miten hurmata nainen tai ihan vain sitä, mitä nainen haluaa parisuhteessa?

Listasimme tutkimuksestamme mielenkiintoisimmat ja tärkeimmät asiat tähän sinulle opiskeltavaksi:

93 % naisista toivoi, että jaat huolet ja murheesi hänen kanssaan

Mies, pelkäätkö puhua tunteistasi? Kyselyyn vastanneet naiset toivoivat, että jaat huolesi ja murheesi hänen kanssaan. Älä siis ylisuojele egoasi, vaan ole avoin.

54 % naisista toivoi, että ostaisit hänelle kukkia

Silloin kun arki rullaa ja nautiskelu unohtuu, yllätä naisesi kukkakimpulla. Se on vain lyhyt koukkaus kukkakaupan kautta työpäivän päätteeksi. Pieni vaiva, suuri ilo.

66 % toivoi, että mies antaisi syntymäpäivälahjan, jossa on ajatusta eikä pelkästään lahjakorttia

Kuuntele kumppaniasi ympäri vuoden, niin tiedät mistä hän pitää ja mitä hän tarvitsee. Tällöin et joudu hankkimaan lahjaa hätäpäissään edellisenä iltana paikallisen huoltoaseman myymälästä.

87 % toivoi, että tuet naista hänen henkilökohtaisissa tavoitteissaan

Osoita naisellesi, että annat hänelle täyden tukesi – olivat tavoitteet sitten työelämässä tai muussa aktiviteetissa, johon hän suhtautuu intohimoisesti.

59 % toivoi, että soittelet/viestittelet joka päivä, kun olette erossa toisistanne.

Muista siis työmatkoilla tai kaveriporukan reissuillakin kotona odottavaa kumppania!

72 % naisista kaipasi vapautta viettää aikaa kumpaa tahansa sukupuolta edustavien ystäviensä kanssa

Oma aika parisuhteessa on myös tärkeää – luota kumppaniisi ja anna hänen viettää aikaa myös ystäviensä kanssa.

29 % naisista toivoi, että veisit hänet ulos syömään kuukausittain

Parisuhteen alkuvaiheessa kaikki on vielä uutta ja jännittävää. Treffeillä käydään kenties jopa hienommissa ravintoloissa. Tätä tapaa ei tarvitse unohtaa pitkässä parisuhteessa. Arjen keskellä on hyvä myös käydä ”treffeillä” – vaihtaa koti-collegehousut vähän hienompaan ja lähteä kahdestaan ravintolaan.

Panosta ulkonäköösi, kun lähdette ulos

Sopivaa jatkumoa edelliseen kohtaan. 89 % naisista halusi miehensä näyttävän hyvältä, kun lähdette yhdessä ulos. Muista siis pidemmässäkin parisuhteessa panostaa ulkonäköön ja pukeutumiseen.

Naiset eivät ole rahan perään

Vain 1 % naisista sanoi, että miehen pitäisi näyttää rakkauttaan ostamalla lahjoja ja kuluttamalla rahaa häneen. Rakkauden osoittaminen on varsin yksinkertaista: vietä aikaa naisen kanssa (57 %) ja helli häntä (27 %)!

83 % naisista piti tärkeänä, että mies tekee kotitöitä

Parisuhteen ylläpito ei vaadi jokapäiväisellä tasolla niitä kukkakimppuja ja yllätyksiä. Maailma muuttuu, niin myös sukupuolten roolit: hyvin suuri osa naisista odottaa siis myös mieheltä oman osuutensa hoitamista päivittäisistä kotitöistä.

Lue myös: Onko hän kiinnostunut minusta? 6 vinkkiä

Mitä miehet haluavat?

Stereotypiathan tyypillisesti ehdottavat, että miehet ovat se yksinkertaisempi sukupuoli. Tutkimuksen tulokset tukevat tätä väitettä – miehillä ei ollut yhtä paljoa vaatimuksia (tai toiveita) kuin naisilla.

Mikäli olet nainen ja mietit mitä mies haluaa, lue seuraavat vinkit, niin parannat mahdollisuuksiasi miehen hurmaamiseen tai parisuhteesi ylläpitoon.

87 % miehistä toivoi, että jaat huolet ja murheesi hänen kanssaan

Kyselyyn osallistuneet miehet olivat kovin empaattisia. Mies haluaa, että uskoudut hänelle ja kerrot huolesi. He tukevat sinua!

82 % toivoi, että sisällytät hänet suunnitelmiisi, kun puhut tulevaisuudestasi

Kun suunnittelet tulevaisuuden asuinpaikkaasi tai muuta isoa, ota myös mies ja hänen mielipiteensä huomioon.

76 % toivoi omaa aikaa harrastuksilleen

Miehelle kannattaa antaa aikaa toteuttaa itseään. Oli kyseessä sitten salilla treenaaminen, vanhan moottoripyörän entisöinti tai kaveriporukan pokeri-ilta. Hän tarvitsee myös omaa aikaa.

73 % toivoi naisen panostavan ulkonäköönsä, kun lähdette ulos

Arjen tohinassa pukeutumiseen ja ulkonäköön panostaminen saattaa jäädä vähemmälle, mutta älä unohda tätä kokonaan.

66 % toivoi, että tuet häntä henkilökohtaisissa tavoitteissaan

Keskittyykö miehesi esimerkiksi työhönsä tai harrastukseensa intohimoisesti ja tavoitteellisesti? Onko hän aamusta iltaan paahtava yrittäjä? Pyri kärsivällisyyteen myös niinä hektisinä aikoina, kun hän on kiireinen ja stressaantunut.

Seksikkäät alusvaatteet

63 % miehistä toivoi, että kumppani yllättäisi silloin tällöin seksikkäillä alusvaatteilla. Oletko parisuhteen arkistumisen johdosta alkanut suosia myös ”arkisempia” alusvaatteita? Muista aika-ajoin yllättää!

Mikäli olet jo parisuhteessa tai avioliitossa, muista tuoda arkeen myös yllätyksiä! Niillä saadaan pidempäänkin suhteeseen uutta romantiikkaa.

Mikäli vielä etsit sitä unelmakumppaniasi, rekisteröidy nyt ja liity yli 100 000 suomalaisen sinkkujäsenemme joukkoon!

Eliittikumppani rekisteröinti

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole