Sinkut ja Rovaniemi – löydä seuraa ja sovi treffit!

Sinkut Rovaniemellä

Missä ovat Rovaniemen ja Lapin sinkut? Koko Lapin asukastiheyden ollessa 2 ihmistä per neliökilometri, sinkkumarkkinat voivat olla hieman rajoitetut, mutta Rovaniemellä sinkulle on vilkas yöelämä ja paljon harrastusmahdollisuuksia.

Rovaniemi on Euroopan suurin kaupunki. Tässä maantieteellisesti laajassa Lapin pääkaupungissa on reilut 60 000 asukasta ja luku kasvaa vuosi vuodelta; muuttoliikettä joulupukin kotikaupunkiin on paljon aina Etelä-Suomea myöten. Rovaniemellä on Euroopan unionin pohjoisin yliopisto, joten siellä on myös aktiivinen opiskelijaelämä.

Maailman mittakaavassa tämä eksoottinen pohjoisen kaupunki houkuttelee paljon myös vaihto-opiskelijoita sekä luonnollisesti turisteja. Joulupukki, napapiiri, revontulet ja muut lapin kauneudet tuovat kaupunkiin ulko- ja kotimaisia turisteja ympäri vuoden.

Kansainvälinen tunnelma, yliopisto sekä vilkas elinkeinoelämä tekevät Rovaniemestä kivan asuinpaikan olit sitten perheellinen, parisuhteessa tai sinkku. Koska meidän tehtävänämme täällä Eliittikumppanissa on luoda mahdollisimman paljon onnellisia parisuhteita, puhutaan hieman Rovaniemen sinkkuelämästä ja siitä, miten sinkku löytää seuraa.

Lapin sinkut tapaavat Rovaniemellä

Lappi kokonaisuutena kärsii hieman väestön poismuutosta väkilukukäyrien osoittaessa alaspäin jo useamman viime vuoden ajan. Sen sijaan Rovaniemi toimii Lapin pääkaupunkina, johon moni pohjoisemmilta paikkakunnilta päätyy.

Miten sitten Rovaniemellä löytää seuraa? Netistä tietenkin, mutta treffit voi järjestyä myös vanhanaikaisesti arkielämän ja viikonlopun menoista. Pääasia on, että lähtee ihmisten ilmoille ja altistaa itsensä tilanteisiin, joissa voi tavata uusia, mielenkiintoisia ihmisiä!

Rovaniemen yöelämä

Rovaniemen keskusta on sopivan kompakti ja myös yöelämältään monipuolinen. Esimerkiksi Bar & Lounge Sfäär tarjoaa tyylikkään baarin Kansankadulla. Maailmallakin yöelämän ”mcdonaldseina” tunnetut irkkupubit ovat myös hyvällä oluttarjonnallaan ja leppoisalla tunnelmallaan läsnä. Katsasta Oliver’s Corner Koskikadulla, mikäli haet rentoa irkkutunnelmaa! Kolmantena tärppinä myös hieman kypsemmälle yleisölle on legendaarinen Pohjanhovi, jossa toimii yökerho, tanssipaikka ja karaokeravintola.

Aktiiviset sinkut

Rovaniemeläiselle sinkulle riittää aktiviteettia kesät ja talvet. Missä aktiviteeteissa sitten tapaa helpoiten uusia ihmisiä? Kokeile jotain uutta harrastusta. Esimerkiksi Rovaniemen kansalaisopistolta löytyy monenmoista kurssitarjontaa. Älä siis jämähdä Facebookin ääreen katsomaan muiden elämää, vaan lähde ulos sosiaalisten aktiviteettien pariin.

Paritanssikursseilla on aina kova kysyntä miehille ja erilaiset kielikurssit ovat hauska ja rento tapa opiskella yhdessä uusien tuttavuuksien kanssa. Uuden oppiminen on aina jännittävää ja mikäli siinä sivussa tapaisi vielä uuden kumppanin, niin aina parempi!

Seuraa Rovaniemeltä löytyy netistä

Onko sinulla kiireinen elämänrytmi, mutta rakkauselämäsi kaipaisi uutta sutinaa? Yöelämässä sopivan mies- tai vaimoehdokkaan tapaaminen on hieman hakuammuntaa, joten ole rohkea ja kokeile nettideittiä! Tinderistä voi löytyä seuraa pikaisellakin aikataululla, mutta mikäli etsit vakavampaa parisuhdetta tositarkoituksella, silloin olet oikealla nettisivulla täällä Eliittikumppanissa.

Eliittikumppani on keskittynyt nimenomaan tositarkoituksella seuraa etsiville sinkuilla ympäri Suomen. Meillä tapaavat niin Rovaniemen kuin muutkin Lapin sinkut. Liity siis mukaan nyt ja sovi treffit!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole