Rakkaushoroskooppi – TOP12 –listaus!

Rakkaushoroskooppi

Astrologipiireissä tehdään päivittäin luonneanalyysejä horoskooppimerkeille. Eliittikumppanin toimitus päätti tehdä oman rakkaushoroskooppianalyysin – perustuen sinkkujen omiin itsearviointeihin, eli tilastotietoon!

Teimme taannoin tilastotietoihimme perustuvan tutkimuksen horoskooppimerkkien yhteensopivuuksista. Tällä kertaa kuitenkin keskitytään yksittäisten tähtimerkkien ominaisuuksiin.

Tiedot perustuvat tietenkin Eliittikumppanissa käytössä olevaan psykologien kehittämään persoonallisuustestiin. Siinä kysytään jokaiselta liittyvältä jäseneltä hänen persoonastaan – itsearvioinnin muodossa.

Minkä horoskooppimerkin omaavat sinkut antoivat itselleen kovimmat ”pisteet”? Arvostelun alla olivat seuraavat ominaisuudet: viehättävyys, tulotaso, älykkyys, kuinka paljon haluaa saada omia lapsia, huumorintaju, seksinhalu, uskollisuus ja seksikkyys.

Infograafista näet kunkin ominaisuudet “parhaat”, sekä alla näet suomalaisten sinkkujen (jopa yli 115 000 jäsenemme) itsearvioinnin, lajiteltuna urheiluhengessä horoskooppien TOP12-listaukseen.

Rakkaushoroskooppi

Rakkaushoroskooppien kerma – perustuen sinkkujen itsearviointiin

1. Jousimies (23.11. – 22.12.) – pisteet 35 / 40

Oletko jousimies? Onneksi olkoon, vaikutat olevan aivan sitä terävintä ja parasta A-ryhmää tässä tilastoihin perustuvassa rakkaushoroskoopissa. Jousimiehet ovat hyvännäköisiä, seksikkäitä, uskollisia, huumorintajuisia ja älykkäitä. He myös toivovat omia lapsia.

2. Härkä (21.4. – 20.5.) – pisteet 33 / 40

Härät ovat tämän luonneanalyysin perusteella myöskin sitä horoskooppien kermaa. He ovat hyvännäköisiä ja älykkäitä. Pisteet ovat kauttaaltaan hyviä jokaisessa osa-alueessa. Ainoa ominaisuus, joka jää keskinkertaiseksi, on uskollisuus.

3. Skorpioni (23.10. – 22.11.) – pisteet 27 / 40

Skorpionit ovat tämän tutkimuksen seksinhaluisimpia. Tämä ei tosin tarkoita mitään hallitsematonta seksiaddiktiota, vaan he ovat myös uskollisia. He ovat myös kovin halukkaita saamaan jälkikasvua. Skorpionit ovat tavallisen näköisiä ja melko älykkäitä, joten mikäli etsit fiksua, filmaattista ja viriiliä kumppania, katsele skorpionien suuntaan.

4. Kaksonen (21.5. – 21.6.) – pisteet 26 / 40

Kaksonen on se sitoutumiskammoinen pelimies/-nainen. He ovat hyvännäköisiä, älykkäitä ja hyvin tienaavia. Uskollisuuden kanssa on siis pieniä puutteita, eivätkä he ole kovin innokkaita saamaan lapsia.

5. Kalat (20.2. – 20.3.) – pisteet 26 / 40

Kalat ovat tämän tutkimuksen seksikkäimpiä. Sen lisäksi he ovat tasaisen laadukkaita muilla osa-alueilla – ainoastaan älykkyydessä on toivomisen varaa. He eivät ole kovin halukkaita saamaan lapsia.

6. Rapu (22.6. – 22.7.) – pisteet 24 / 40

Ravut ovat analyysimme Toyota Corollia, eli tasaisen varmoja suorittajia jokaisella osa-alueella. He eivät ole niitä parkkipaikan kauneimpia ja kalleimpia, mutta hurmaavat vaatimattomuudella ja hyvällä suorituskyvyllä. Ravut ovat huumorintajuisia ja sopivan tavallisia kumppaneita.

7. Neitsyt (23.8. – 22.9.) – pisteet 23 / 40

Neitsyet ovat älykkäitä ja huumorintajuisia. Palkkapussi tosin jää pienenlaiseksi eivätkä heidän seksinhalunsa ja seksikkyytensä ole kovin korkealla tasolla. Neitsyet ovat uskollisia ja he toivovat lapsia. Erittäin soveltuvia siis perheen perustamiseen ja pitkään parisuhteeseen.

8. Oinas (21.3. – 20.4.) – pisteet 23 / 40

Oinaat ovat antaneet itselleen tasaiset arvostelut paitsi yhdessä asiassa; he ovat tämän tutkimuksen palkkakuninkaita ja -kuningattaria. Ulkonäöltään he eivät aivan ole sitä kauneinta ja komeinta kansanosaa.

9. Kauris (22.12. – 19.1.) – pisteet 22 / 40

Kauriit ovat seksikkäitä ja hyvännäköisiä sekä hyvin tienaavia. He ovat myös älykkäitä. Entä mitä vikaa näissä ”täydellisissä” kauriksissa on? Kokonaispisteet romahtavat seuraavien ominaisuuksien johdosta: kauriit eivät ole uskollisia eivätkä huumorintajuisia. He eivät ole kovin halukkaita saamaan lapsia.

10. Leijona (23.7. – 22.8.) – pisteet 20 / 40

Leijonat ovat uskollisia ja he ehdottomasti haluavat hankkia omia lapsia. Ulkonäöltään he eivät ole mitään Ridgejä tai Brookeja, eivätkä älykkyydeltään aivan sitä skarpeinta väkeä. Huumorintajua leijonilta kuitenkin löytyy!

11. Vaaka (23.9. – 22.10.) – pisteet 19 / 40

Vaa’at ovat tämän tutkimuksen halukkaimpia saamaan lapsia. He eivät kenties ole niitä seksikkäimpiä ja kauniimpia, mutta he ovat uskollisia ja hyviä kumppaneita seesteiseen perhe-elämään.

12. Vesimies (20.1. – 19.2.) – pisteet 18 / 40

Vesimiehille lankeaa tämän listauksen ja rakkaushoroskooppien viimeinen sija. Selvisi seuraavaa:

Vesimiehet ovat viehättäviä ja seksikkäitä, mutta muissa ominaisuuksissa he arvioivat itsensä alakanttiin. Uskollisuus ja huumorintaju eivät ole vesimiesten ominta alaa, eivätkä he ole kovin innokkaita hankkimaan lapsia.

Lue myös: Romanssi pysyy yllä näillä 10 vinkillä

Näin on horoskooppimerkkien luonteet ja ulkonäötkin siinä samalla käyty läpi perustuen heidän omiin itsearviointeihinsa. Olivatko tilastot oikeassa? Luotatko tilastoihin vai astrologiaan – vai ihan vain yksilöihin?

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole