Nainen, joka lukee, kannattaa aina – 12 syytä!

Nainen lukee kirjaa

Millainen nainen sytyttää sinut? Kaipaatko teräväpäistä naista, jonka kanssa voi keskustella monipuolisesti eri asioista?

Mitä ajattelet, kun näet kahvilassa tai junassa naisen, joka lukee kirjaa? Tämän artikkelin luettuasi saatat katsoa heitä hieman eri valossa.

Jörn Donnerin suorittaman mainoslausahduksen mukaanhan lukeminen kannattaa aina. Katso siis nämä Eliittikumppanin listaamat 12 syytä, miksi sinun kannattaa ruveta katselemaan kirjojen parissa viihtyvää naista.

Mies! 12 syytä miksi lukeva nainen on loistava kumppaniehdokas

1. Hän on empaattinen

Tutkimusten mukaan fiktiivisiä teoksia lukevat ihmiset ovat erityisen empaattisia ihmisiä. Itse maalaisjärkikin tukee tätä teoriaa – lukija voi laittaa itsensä kirjan hahmon asemaan. Lukiessaan kirjaa nainen pyrkii koko ajan ymmärtämään miksi hahmot käyttäytyvät kuten käyttäytyvät.

2. Lukeva nainen viihtyy myös itsekseen

Meneekö sinulla usein myöhään töissä? Tai käytkö pelaamassa tennistä kaverisi kanssa, josta saatetaan jatkaa vielä oluelle? Haluaisit siis parisuhteen lisäksi myös omaa aikaa? Ei hätää – kirjojen ystävä viihtyy myös itsekseen.

Lue myös: Introvertti, ekstrovertti ja parisuhde

3. Hän on kriittinen ajattelija

Elämässä ja parisuhteessa keskustellaan usein isoista ja vaikeista päätöksistä. Lukevilla ihmisillä on kyky ajatella kriittisemmin ja analyyttisemmin, joten hän ei heittäydy hysteeriseksi erilaisten haasteiden äärellä.

4. Hän on keskustelutaitoinen

Kaipaatko hyvää keskustelukumppania? Sellaista naista, jonka kanssa voi keskustella muustakin kuin siitä, mitä Big Brother –talossa tapahtui viime yönä tai siitä uusimmasta viraalista kissavideosta? Lukevalla naisella on aina puheenaiheita varastossaan.

5. Hän ei ole materiaalin perään

Kirjat ovat paljon halvempia kuin Swarovskin korut tai Chanelin käsilaukut. Lukeva nainen viihtyy paremmin kirjojen kuin bling blingin äärellä.

6. Opit mielenkiintoisia asioita

Lukeva ihminen on kuin kävelevä tietopankki, josta sinkoilee mielenkiintoisia knoppitietoja. Tällaisen naisen kanssa haluat olla samassa Trivial Pursuit -joukkueessa, kun joulun pyhinä kokoonnutte lautapelien ääreen.

7. Hän on utelias

Hän on tiedonjanoinen ja aina innokas oppimaan uusia asioita ja tarinoita. Uteliaan naisen kanssa eläminen tuo myös sinun elämääsi uusia mielenkiintoisia asioita.

8. Hän on hyvä kuuntelija

Nainen, joka kykenee lukemaan tuntikausia toisten kirjoittamia juttuja, on hän todennäköisesti myös kiinnostunut siitä, mitä sinulla on sanottavaa.

9. Helppo keksiä lahja

Joka joulu ja syntymäpäivä käyt saman kamppailun aivojesi kanssa – mitä ostaa naiselle lahjaksi? Vastaus ei liene tämän artikkelin puolesta yllättävä – uudet mielenkiintoiset kirjat toimivat aina.

Lue myös: Minne treffeille? Tässä 21 ideaa

10. Tarkka muisti

Tiesitkö, että lukeminen parantaa muistia? Aivot nimittäin vaativat myös jumppaa. Hän ei siis unohda yhteisiä suunnitelmianne ja hän muistaa asiat, joista sinä pidät.

11. Yhteiskunnallinen

Hän ei ainoastaan elä kirjafantasioissaan, vaan on hyvin tietoinen ympäröivästä maailmasta. Hän käy äänestämässä, ottaa osaa erilaisiin tapahtumiin ja tietää mitä yhteiskunnalle kuuluu.

12. Ehkä myös sinä ryhdyt lukemaan?

Kenties lukeva kumppanisi saa myös sinut lukemaan enemmän ja syventämään ja laajentamaan ajatusmaailmaasi.

Vakuutuitko lukevan naisen hienoudesta parisuhdemarkkinoilla?

Mikäli kyllä, niin sitten ei muuta kuin kirjastoihin tai kirjakauppoihin aikaa viettämään. Tai helpompana vaihtoehtona, tutustu netissä lukemisen harrastuksekseen ilmoittaviin naisiin!

Rekisteröinti

Lähteet

http://elitedaily.com/dating/sex/the-bookworm-is-the-keeper-why-you-should-date-a-girl-who-reads/
http://www.huffingtonpost.com/2015/05/12/you-should-date-a-woman-who-reads_n_7233488.html

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole