Treffit kotona? Koti kuntoon!

Treffit kotona

Kun järjestät treffit kotona, kannattaa varata aikaa kodin siisteyteen ja mukavuuteen panostaen ennen treffikumppanin saapumista. Selvitimme mitkä kodin ominaisuudet ovat tunnelmantappajia ja vastaavasti mitkä saavat sinut näyttämään hyvältä uuden potentiaalisen kumppanin silmissä.

Suoritimme täällä ELIITTIKUMPPANIn toimituksessa kyselyn sinkkujäsentemme mielipiteistä liittyen kodin mukavuuteen ja sisustukseen. Kyselyn inspiroimana päätimme kirjoittaa pienen vinkkipaketin asioista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota uuden ihastuksen tullessa ensimmäistä kertaa treffeille kotiisi.

Piilota nämä, kun järjestät treffit kotona!

Kyselyymme vastanneet vastasivat, mitä he eivät haluaisi nähdä uuden kumppanin asunnossa. Tässä suurimmat inhokit, inhottavuusjärjestyksessä!

1. Paljon tyhjiä alkoholijuomapulloja

Mikäli sinulla on kerääntynyt tyhjiä pulloja ympäri asuntoa, kannattaa ne ehdottomasti viedä kauppaan tai ainakin piilottaa ennen treffikumppanin saapumista. Kyselyn mukaan jatkuvasta “tissuttelusta” kertovat tyhjät pullot ovat varma tapa antaa huono ensivaikutelma ja ehkä jopa kariuttamaan alkavan potentiaalisen parisuhteen.

2. Outo haju

Onko asuntosi ilma päässyt ummehtumaan kenties turhan harvaksi jääneen siivoamisen johdosta? Asuntoa kannattaa tuulettaa ja mahdollisesti käyttää ilmanraikastinta, ettei treffien tunnelma latistu heti vieraan astuessa eteiseesi.

3. Likaisia astioita ympäriinsä

Nyt on aika hinkata puhtaaksi se viime viikolla pohjaan palanut puurokattila ja tiskata ne ympäri asuntoa jätetyt kupit ja kipot. Hoidetut tiskit viestivät, että olet itsenäinen ja omillaan pärjäävä aikuinen ihminen.

4. Erotiikkalehtiä

Älä siis pidä siveettömiä julkaisuja kasuaalisesti siinä olohuoneen lehtikorissa. Tosin tämän päivän erotiikan kuluttaja asioi lähinnä internetissä, joten muista myös puhdistaa se selainhistoria, ettei kesken perhealbumin selaamisen ruudulle ponnahda noloja yllätyksiä.

5. Kehystetty kuva ex-kumppanista

Inhokkien kärkiviisikkoon kiilaa vielä kuva entisestä kumppanista. Älä siis anna vierailevalle miehelle tai naiselle kuvaa, että olet takertunut menneisyyteen, vaan olet vakavaan parisuhteeseen valmis oleva ihminen.

Lue myös: Testaa, oletko valmis uuteen parisuhteeseen!

Keittiö on kodin tärkein huone

Sinkut vastasivat myös kysymykseen mikä tekisi uuden kumppanin asunnosta houkuttelevamman. Ylivoimainen ykkönen oli hyvin varusteltu keittiö! Vanha sanonta taitaa edelleen päteä, eli tie kumppanin sydämeen käy vatsan kautta.

Lisäksi jonkin musiikki-instrumentin, taiteen ja kattavan kirjavalikoiman läsnäolo koettiin asioina, jotka tekevät hyvän vaikutuksen uuteen kumppaniehdokkaaseen.

Sisustustyyli sinkkujen kotona

Kyselymme sinkut olivat ehdottomasti sitä mieltä, että kodin mukavuuteen tulee panostaa. Älä siis kohtele asuntoa vain paikkana, jossa käydään nukkumassa ja ”kokkaamassa” valmispizza mikrossa. Lähes joka viides vastannut sanoi, että on erittäin tärkeää, että kumppanilla on hyvä sisustusmaku.

Mikäli sisustusmaku ei satu täsmäämään kumppanin kanssa, niin pääasia on, että panostaa kuitenkin kodin mukavuuteen. 53 % sanoi, että kodin mukavuuteen panostaminen on tärkeää ja 19 % sanoi sen olevan erittäin tärkeää!

Noin puolet olivat ostaneet huonekalunsa IKEAsta tai vastaavasta edullisemman tason huonekalukaupasta. Jopa 39 % vastaajista suosi design –huonekaluja omassa kodissaan.

Kotitreffeillä siisteys on a ja o

Kuten jo listasimme inhokkiasiat uuden kumppanin kotona, liittyvät ne lähinnä siisteyteen. Ei siis kannata murehtia mikäli kalusteet eivät ole aivan viimeisen päälle kalleinta designia – tärkeintä on, että asumus on siisti ja viihtyisä!

Varaa siis hyvin aikaa, että saat asunnon viihtyisään kuntoon, jossa treffikumppani tuntee olonsa mukavaksi.

Mukavia kotitreffejä toivottaa ELIITTIKUMPPANIn toimitus!

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole