Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Seuraa Pori
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Seuraa Porista – lue vinkit ja sovi treffit!

Treffit Porissa

Oletko sinkku ja etsit seuraa Porista? Mikäli kyllä, olet saapunut oikeaan paikkaan. Haluamme tarjota vinkkejä porilaisten seuranhakuun sekä tietenkin mainion deittipalvelun.

Treffit PorissaMikäli haluat ilman sen syvällisempiä turinoita päästä kumppaninjahtiin, rekisteröidy Eliittikumppaniin ja tutustu satakuntalaisiin sinkkuihin jo tänä iltana.

Muussa tapauksessa pohditaan hieman sitä, mistä porilainen sinkku voisi löytää seuraa.

Pori tarjoaa yli 85 000 asukkaalleen mielenkiintoisen kattauksen hiekkarantoja, kulttuuria ja urheilua. Ok, hiekkarannat ovat hieman viileähköjä suurimman osan vuodesta, mutta Yyterin biitsin hienoutta ei käy kieltäminen lämpimänä kesäpäivänä.

Porissa on tuhansittain korkeakouluopiskelijoita, joista moni on sinkkuja – nuorille aikuisille tarjontaa tuttuun tyyliin siis riittää.

Entä miten on asian laita esim. 30, 40, 50 ja 60+ sinkuille? Helsinkiä pienemmissä kaupungeissa kuulee usein todettavan, että ”minun kotikaupungissani on niin vaikeaa löytää sopivia kumppaniehdokkaita”.

Tällaisessa tapauksessa nettideittailu on kenties se paras keino seuranhakuun, koska voit harrastaa sitä suoraan kotoa käsin tai puhelimen ruudulta missä tahansa.

Mikäli et ole kuitenkaan vielä valmis kokeilemaan nettideittailua, yritämme antaa muutamia vinkkejä sinkkujen tapaamiseen tuolla niin sanotussa normaalissa elämässä.

Rekisteröinti

Porin yöelämä ja sinkut

Baareissa ja yöelämässä on tunnetusti pohjustettu miljoonia suomalaisia rakkaustarinoita.

Millainen on Porin yöelämä? Vaikka nykyihminen verkostoituu ja tapaa uusia ihmisiä yhä enemmän netissä, on Porissa edelleen vilkas yöelämä. Tässä muutama paikkaehdotuksemme, joissa tapaat porilaisia sinkkuja:

Bar Kinossa on tarjolla elävää musiikkia, Monttu niin ikään tarjoaa elävää musiikkia sekä perus baarimeininkiä. Yökerhoja on tarjolla esimerkiksi Punainen Kukko, eli PK sekä Cabaret.

Kesäisin suomalaiset kaupungit tunnetusti heräävät eloon – niin myös Pori. Esimerkiksi Pori Jazz vetää ihmisiä kaupunkiin ympäri Suomea. Uusi rakas tai ihan vain kesäheila löytyy tunnetusti erilaisista kesätapahtumista!

Seuraa Porista – mutta baari ei kiinnosta?

Entä etkö viihdy yöelämässä?

Kaipaatko kumppania muista piireistä, joissa puhe ei sammalla yhtä paljon kuin aamuöisellä tanssilattialla?

Monia sinkkuja baareissa ravaaminen ei yksinkertaisesti kiinnosta. Keksitään siis jotain muuta:

Tässä muutama paikka ja ehdotus, jossa voi tavata ja jutella ihmisten kanssa ilman yöelämän meteliä:

  1. Kuntosali, Jooga, kuntonyrkkeilysali
  2. Kielikurssit
  3. Sinkkutapahtumat

Erään tutkimuksen mukaan kumppanin samanlaisuus mahdollistaa kestävämmän ja onnellisemman parisuhteen. Molempia kiinnostavan harrastuksen parissa tapaaminen todennäköisesti korottaa mahdollisuuksia tavata se tuleva seurustelukumppani. Syvällisemmällä tasolla kumppanin samanlaisuus voi näkyä esimerkiksi samanlaisina arvoina, suhtautumisena lapsiin tai rahaan.

Tällaiset yhtäläisyydet paljastuvat yleensä pidemmälle edenneen tapailun jälkeen, tai sitten jo etukäteen esimerkiksi Eliittikumppanin persoonallisuustestin avulla.

Porilaine –lehti uutisoi taannoin porilaisten naisten järjestämistä sinkkutapahtumista, joihin kutsuttiin ”fiksuja ja filmaattisia 40-50-vuotiaita sinkkumiehiä”. Juuri tämän ikäiset – keski-ikää lähestyvät ja sen ylittäneet – kokevat usein vaikeaksi tavata itselleen sopivia sinkkuja. Kannattaa siis pitää silmät ja korvat auki uusien sinkkutapahtumien varalta.

Kuten todettua, hankkiudu sinua itseäsi kiinnostavien harrastusten pariin ja samanhenkisiin porukoihin, niin parannat mahdollisuuksiasi löytää juuri sinulle sopivaa seuraa.

Samoin Eliittikumppanin persoonallisuustesti, jonka jokainen liittyvä jäsen tekee, pohjautuu siihen, että se yhdistää samanlaisia ominaisuuksia omaavat sinkut toisilleen.

Joten, oletko valmis laittamaan verkot vesille ja aktivoitumaan seuranhaussa? Lähde viikonloppuna Porin yöelämään, ilmoittaudu kielikursseille tai liity Eliittikumppaniin!

Rekisteröinti

Lähteet

http://porilaine.satakunnankansa.fi/2015/10/01/omatoimisten-porilaisnaisten-sinkkubileet-saavat-jatkoa-ja-entista-isommin/

http://www.satakunta.fi/klubbailua-ja-musiikkia

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole