Profiilin kommentointi -toiminto

Kommentointi

Jos olet nähnyt jonkun sinua kiinnostavan henkilön profiilin, jätä hänelle kommentti, joka osoittaa kiinnostuksesi, ja että haluat tietää hänestä lisää.

Jätä kommentti suosikkiprofiileihisi

Uskomme, että toimiva kommunikaatio on jokaisen onnistuneen ihmissuhteen takana. Tämän takia olemme lisänneet “Jätä yksityinen kommentti”-toiminnon jäsentemme profiileihin. Jos näet sinua kiinnostavan profiilin, voit lähettää hänelle kommentin, ja aloittaa toisiinne tutustumisen.

Kun olet kirjautunut Eliittikumppanin sivustolle, sinulla on monia vaihtoehtoja ottaa yhteyttä sinun suosikkikumppaniehdokkaisiisi. Kaikki jäsenet voivat aloittaa lähettämällä hymiön tai kirjoittaa kysymyksiä. Premium-jäsenyyden avulla voit aloittaa toiseen tutustumisen yksityiskohtaisemmin, kirjoittamalla kommentin henkilön profiilissa sinua kiinnostavaan kohtaan.

Tässä artikkelissa löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin koskien kumppaniehdokkaidesi profiileita.

Miksi minun kannattaisi kommentoida kumppaniehdokkaitteni profiileita?

Eliittikumppanin jäsenet usein kirjoittavat yksityiskohtaisia kuvauksia itsestään. He kertovat mikä on heille tärkeää ja mitä he odottavat parisuhteelta. Jos olet nähnyt profiilin henkilöstä, joka sinua kiinnostaa, voit jättää hänelle kommentin, joka osoittaa sen, että olet kiinnostunut tietämään hänestä lisää.

Ehkä olet huomannut, että sinulla on samoja kiinnostuksenkohteita jonkun kumppaniehdokkaasi kanssa, ja haluaisit jakaa asiasta kokemuksia. Esimerkiksi, jos huomaat, että pidätte molemmat scifi-kirjallisuudesta, voisit kysyä kuka hänen lempikirjailijansa on. Tai sitten ehkä olet huomannut, että henkilöllä on mielenkiintoinen harrastus, josta haluaisit tietää lisää. Nämä asiat saat tietää kommentoimalla hänen profiiliinsa.

Kuinka kommentoin kumppaniehdokkaitteni profiileihin?

Kun näet osion jonkun sinua kiinnostavan henkilön profiilista, klikkaa vain ”Jätä yksityinen kommentti’-kohtaa alaoikealla. Sitten kirjoita vapaamuotoiseen tekstikenttään, joka ilmestyy näytöllesi. Kun olet julkaissut kommenttisi, sinä ja kumppaniehdokkaasi saatte tietää tästä sivustolla ja sähköpostin välityksellä. Sinä ja viestin vastaanottaja pystytte sitten näkemään kommentin milloin vain haluatte.

Lue myös: 5 vinkkiä täydelliseen profiilikuvaan

Kuka näkee minun kommenttini?

Eliittikumppanilla olemme omistautuneet yksityisyyden ja turvallisuuden korkeimpiin vaatimuksien täyttämiseen. Tästä syystä kommentit näkyvät vain lähettäjälle ja vastaanottajalle.

Mitä teen, jos joku lähettää minulle loukkaavia tai herjaavia kommentteja?

Jotta varmistuisimme palvelun laadukkuudesta, kaikki tiedot profiileissa tarkistetaan tiimimme toimesta. Osana turvallisuustoimia, kaikki kommentit arkistoidaan keskusteluhistoriaan sinun ja keskustelukumppanisi välille. Jos joku lähettää sinulle kommentin, joka on mielestäsi epäsopiva, ota mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Tarkistamme kommentit, ja jos olemme sitä mieltä, että kommentti oli loukkaava, poistamme viestin lähettäjän kumppaniehdokkaistasi. Herjaavia tai loukkaavia kommentteja lähettelevät jäsenet poistetaan palvelustamme, koska tällaiselle negatiiviselle energialle ei ole palvelussamme sijaa!

Liity Eliittikumppaniin, ja kokeile itse jo tänään!

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus