Jäsenten kuvien katseleminen ja kuvien pyytäminen

Kuvan pyytäminen

Nyt selvitetään, miten Eliittikumppanin sivuilla käytetään erilaisia toimintoja, kuten jäsenten valokuvien katselemista, ja miten kumppaniehdokkailta pyydetään kuvaa nähtäväksi.

Meidän sivustollamme on olemassa monia rakkauden etsimistä helpottavia toimintoja.

Yksi näistä toiminnoista on se, kuinka jäsenien kuvia pääsee sivustollamme katselemaan. Koska Eliittikumppani on erityisesti räätälöity pitkäaikaista parisuhdetta etsiville sinkuille, vain Premium-jäsenet voivat katsella kuviasi. Tämä takaa sen, että profiilisi on näkyvillä vain samanhenkisille sinkuille, jotka ovat tosissaan pitkäaikaisen sitoumuksen etsimisessä. Jatka lukemista toimintojemme esittelyyn ja aloita Sen Oikean etsiminen jo tänään!

Jäsenten kuvien katselu: kuinka se toimii?

Haluamme, että nautit Eliittikumppani-kokemuksestasi, ja että hyödyt kaikesta, mitä meillä on tarjolla. Vain Premium-jäsenille on mahdollista katsella kumppaniehdokkaiden kuvia. Tämä johtuu siitä, että haluamme varmistua siitä, että kaikki sivustomme jäsenet haluavat löytää pitkäaikaisen parisuhteen.

Käytämme tällaista ominaisuutta, koska haluamme suojella Premium-jäsenten yksityisyyttä. Vaikka valtava määrä jäsenistämme ovat tosissaan nettitreffailun suhteen, tarjoamme myös perusjäsenyyttä, jotta ihmiset voivat varmistua siitä, että olemme heille oikeanlainen palvelu. Tämä ominaisuus antaa Premium-jäsenille mielenrauhan siitä, että kun he ovat jäseniä Eliittikumppanissa, vain täysin sitoutuneet sinkut pystyvät katsella heidän kuviaan.

Premium-jäsenyyteen sitoutuminen takaa sen, että ihmiset jotka ovat rekisteröityneet sivustoomme, ovat halukkaita näkemään vaivaa löytääkseen pitkäaikaisen rakkauden. Premium-jäsenyyden omaavilla on varmuus siitä, että heille ehdotetaan vain sellaisia kumppaniehdokkaita, jotka ovat yhtä tosissaan rakkauden etsimisessä.

Lähetämme sinulle 3-7 räätälöityä, hyvin yhteensopivaa kumppaniehdotusta päivittäin, ehdottaen vain sellaisia ihmisiä, joita oikeasti haluaisit treffailla. Toiset treffailusivustot eivät tee näin. Sinun kumppaniehdokkaasi tulevat olemaan sellaisia ihmisiä, jotka ovat yhteensopivat eivät ainoastaan personaasi, mutta myös koulutustaustaasi ja elämäntyyliisikin. Mieluummin, kuin että lähettäisimme sinulle satoja profiileja päivässä, meidän prosessimme kaventaa etsintääsi koskemaan vain kaikkein sopivimpia kumppaniehdokkaita. Tämä taas parantaa mahdollisuuksiasi löytää pitkäaikaisen rakkauden. Teimme tämän päätöksen, jotta voisimme antaa jäsenillemme mielenrauhan siitä, että jokainen jäsenemme on tarkastettu potentiaalisena pitkäaikaisena kumppaniehdokkaana.

Tämä toimintatapa auttaa sinua löytämään kumppanin, joka sopii persoonaasi, elämäntyyliisi, ja toiveisiisi ihanteellisesta parisuhteesta. Se on reseptimme, joka auttaa sinua löytämään kestävän rakkauden.

Kuvien pyytäminen: Pyydä kumppaniehdokkailtasi kuvaa!

Totta kai, koska olet viestittelemässä jonkun mielenkiintoisen henkilön kanssa, olet kiinnostunut siitä miltä hän näyttää. Vaikka monet ihmiset pitävät kuvaa itsestään profiilissaan, joskus sinulle ehdotetaan sellaista kumppaniehdokasta, jolla kuvaa ei ole. Luonnollisesti haluat tietää miltä hän näyttää. Ovatko he sinun tyyppiäsi ja voisitko kuvitella olevasi hänen kanssaan? Jos tällainen tilanne tulee eteen, lähetä kuvapyyntö! Tämä toiminto mahdollistaa kuvien pyytämisen kumppaniehdokkaaltasi vain yhdellä klikkauksella.

Kuinka lähetän kuvapyynnön toiselle jäsenelle?

Kun saat päivittäiset kumppaniehdotuksesi, toisinaan huomaat profiilin, joka sisältää vain silhuetin kasvoista. Jos olet kiinnostunut näkemään miltä hän näyttää, mene vain hänen profiiliinsa ja silhuetin päälle ilmestyy viesti jossa lukee “Haluatko nähdä kaikki kuvat?”. Pystyt vastaamaan niin, että klikkaat “Pyydä kuva” -linkkiä suoraan viestin alla. Sitten ilmestyy sanoma: “Kuvapyyntö lähetetty”.

Kun sinun kumppaniehdokkaasi saa kuvapyyntösi, ja päättää ladata kuvan sivustolle, Eliittikumppani ilmoittaa sinulle heti kun kuva on nähtävillä hänen profiilissaan. Sitten voit nähdä miltä potentiaalinen kumppanisi näyttää!

Mitä teen jos saan kuvapyynnön?

Jos saat kuvapyynnön, saat siitä viestin sekä sivustollemme, että erillisen sähköpostiviestin. Näissä viesteissä me kerromme keneltä kuvapyyntö on tullut. Sitten voit seurata linkkiä, joka löytyy kuvaa pyytäneen henkilön nimeä klikkaamalla, ja pääset suoraan katsomaan hänen profiiliaan.

Jos päätätkin että profiilissasi olisi hyvä olla profiilikuva, voit välittömästi ladata yhden profiiliisi. Klikkaa profiiliasi ja valitse “Lataa kuvia”. Vaihtoehtoisesti, jos käytät Eliittikumppania suoraan älypuhelimen kautta, olemme lisänneet Facebook-toiminnon jotta voit helposti käyttää Facebook-profiilisi kuvia Eliittikumppanin tililläsi. Saat täydellisen profiilikuvan sekunneissa!

Lue myös: Kuinka ottaa hyviä profiilikuvia

Mitkä ovat profiilikuvan lisäämisen hyödyt?

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja että se voi kertoa sinusta paljon. Olet varmaan itsekin huomannut, kuinka houkutteleva profiilikuvassa oleva ystävällinen hymy voi olla. Henkilön silmissä oleva katse voi kertoa ihmisestä paljon enemmän, kuin monta riviä tekstiä.

On myös tärkeää huomata se, että ennen kaikkea haluat sellaisen kumppanin, joka heti alusta alkaen ihastuu sinuun sellaisena kuin olet. Hyvät profiilikuvat kuvastavat sinua oikein, ja antavat personallisuutesi ja kiinnostuksesi loistaa läpi. Tämä johtaa siihen, että sinusta kiinnostuu sellaiset ihmiset, joita haluat tavata. Niiden, jotka ovat tosissaan nettitreffailusta, kannattaisi ladata profiilikuva, koska voi olla hieman oudouksuttavaa, jos sitä ei ole. Valitse kiva ja tuore kuva, jossa hymyilet, niin mikään ei voi mennä vikaan.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä jäsenten kuvien katselemisesta ja kuvapyyntöjen lähettämisestä, tai mistä tahansa sivustomme ominaisuudesta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus