Tykkää-ominaisuuden käyttäminen

Tykkää ominaisuus

Haluatko kertoa jollekulle kumppaniehdokkaallesi, että tykkäät jostain asiasta heidän profiilissaan, mutta et ole aivan valmis lähettämään hänelle viestiä? Ehkä hänen valokuvansa on kiinnittänyt huomiosi? Ehkä olet vaikuttunut hänen kirjamaustaan? Meidän omalla ”tykkää”-ominaisuudella on erittäin helppoa kertoa toiselle jäsenelle, että olet mieltynyt johonkin hänen piirteeseensä. Jatka lukemista, niin saat tietää miten se toimii!

Tykkää-ominaisuuden käyttäminen

Onneksi sinun ei tarvitse olla internet-asiantuntija ymmärtääksesi, miten tykkää-ominaisuus toimii. Monin tavoin tykkää-ominaisuutemme on hyvin samankaltainen verrattuna niihin, mihin jo olet tottunut muilla sosiaalisen median sivustoilla. Kuitenkin, meidän ominaisuutemme poikkeaa siinä, että vain Premium-jäsenet pystyvät nähdä kumppaniehdokkaiden profiileissa olevia tykkäyksiä.

Yksi asia, joka tekee Eliittikumppanin niin ainutlaatuiseksi, on pikkutarkka otteemme nettitreffipalvelun tarjoamisessa. Olemme viettäneet paljon aikaa kumppaniehdokkaiden etsimiseen käytettävien algoritmien hiomiseen.

Kun olet rekisteröitynyt sivustollemme, sinua pyydetään täyttämään laaja personaallisuustesti, joka antaa meille tietoa siitä, millaiset ovat deittailumieltymyksesi. Nämä kaksi elementtiä yhdistettynä antavat meille mahdollisuuden lähettää sinulle 3-7 laadukasta osumaa päivittäin. Mikset siis jo tänään käyttäisi tykkää-ominaisuutta keinona ottaa kontaktia johonkuhun, jonka kanssa olisit yhteensopiva!

Tykkää-ominaisuutemme käyttäminen ei voisi olla helpompaa. Se aktivoituu itse asiassa vain yhdellä klikkauksella! Jokaisen profiilikuvan alla, ja jokaisen tekstikappaleen alla on kohta, josta löydät tykkää-nappulan. Klikkaamalla sitä voit ilmaista, että olet mieltynyt siitä tiedosta, mitä toinen jäsen itsestään on profiilissaan ilmaissut. Jos klikkaat tykkää-nappia jonkun profiilissa, hän saa tiedon, että olet ilmaissut kiinnostustasi häneen.

Lue myös: Näin valitset täydellisen profiilikuvan

Ota selvää onko sinusta tykätty

On tärkeää laittaa merkille, että tykkää-ominaisuutemme ei ole pelkästään yksipuolista toimintaa. Samalla tavalla kuin sinä voit tykätä sinun kumppaniehdokkaittesi profiileja, hekin voivat tykätä sinun sivustasi. Sen lisäksi, että saat viestin kun joku on tykännyt jostain asiasta profiilissasi, sinulle on mahdollista tarkistaa kuka jäsen tuo tykkääjä olikaan. Saat myös tarkistaa, mistä kohdasta he olivatkaan tykänneet.

On helppoa tarkistaa sen, että kuka profiilissasi oli klikannut tykkää-nappulaa. Esimerkkinä, profiilikuvasi alla sinun pitäisi nähdä viesti, jossa lukee: ”5 ihmistä tykkää profiilikuvastasi”. Klikkaamalla numeroa, (tässä tapauksessa ”5”), pystyt näkemään nimen, iän, ja jokaisen tykkääjän sijainnin. Voit myös nopeasti päästä heidän profiiliinsa klikkaamalla ”Katso profiili”-nappulaa heidän tietojensa vieressä.

Lue myös: Tällainen on Eliittikumppanin tyypillinen jäsen

Yksityiset tykkäykset

Varmennukseksi vielä, ja välttääksemme väärinkäsitykset, kannattaa huomata että tykkää-ominaisuutemme on mahdollinen vain meidän treffisivustollamme. Sitä ei ole linkitetty mihinkään toiseen sosiaaliseen mediaan. Jos ”tykkäät” jostain asiasta jonkun toisen jäsenen profiilissa, se näkyy vain Eliittikumppanissa. Se on täysin erillinen Facebook-tilistäsi ja muista käyttämistäsi sivustoista.

Jos tarvitset teknistä apua koskien profiiliasi, ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalvelutiimimme tämän linkin kautta.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus