Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Eliittikumppanin jäsenet
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Tällaisia ovat Eliittikumppanin jäsenet

Jäsenet

Oletko pohtinut minkälaisia sinkkuja Eliittikumppanin palvelusta löytyy? Tässä artikkelissa kerromme yleisesti palvelustamme sekä aktiivisista ja mielenkiintoisista sinkuistamme! Jos etsit seuraa tositarkoituksella – liity mukaan!Naisjäsen

Millaisia Eliittikumppanin jäsenet ovat?

Eliittikumppani on nettideittisivusto, jota käyttää kaiken ikäiset sinkut (kuitenkin vähintään 18-vuotiaat) kaikilta elämän aloilta. Se on kuitenkin turhan väljästi ilmaistu, joten mainittakoon, että varsinkin 35-40-vuotiaat miehet ja naiset ovat se suurin asiakasryhmä palvelussamme.

Myös monet 50+ sinkut etsivät seuraa palvelussamme sekä iloksemme myös aktiiviset 60+ sinkut ovat tänä päivänä isoissa määrin löytäneet palveluumme.

Moni yli 3-kymppinen on jo siinä vaiheessa elämää, että on valmis maksamaan laadukkaasta palvelusta, eikä enää halua olla treffipalstoilla, joissa muut sinkut eivät ole liikkeellä tositarkoituksella.

Usein kumppanin haku yöelämässä tai arjessa on melkoista hakuammuntaa. Eliittikumppanissa käytössä oleva persoonallisuustesti auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita. Siinä kysytään sinusta itsestäsi sekä toiveistasi kumppanin suhteen, jonka tuloksena tarjoamme sinulle kumppaniehdokkaita.

Rekisteröidy

Sinkkuja, joilla on sama koulutus kuin sinulla

Eräs väitöskirja1 kertoo, että saman koulutustason omaavat henkilöt solmivat kestävämpiä parisuhteita. Eliittikumppanin jäsenistä noin 70 % on korkeasti koulutettuja, eli he omaavat tällöin vähintään ammattikorkeakoulututkinnon. Mikäli koet, että haluat tutustua toisiin samanlaisen koulutustason omaaviin ihmisiin, on sinulla siihen mahdollisuus. Joidenkin kohdalla tällä ei puolestaan ole mitään merkitystä. Tämä on sinun päätöksesi ja voit asettaa sen vapaasti profiilissasi.

Moni uranainen ja –mies etsii seuraa palvelussamme, koska ei muuten välttämättä tapaa arkielämässä muita samanhenkisiä sinkkuja.

Kumppaniehdokas, joka jakaa samat arvot ja elämäntyylin

Samanlaiset arvot ovat erittäin tärkeä pohja onnelliselle parisuhteelle. Oli kyseessä sitten suhtautuminen lapsiin tai vaikkapa hengellisyyteen, me haluamme tarjota sinulle samanlaiset arvot omaavia kumppaniehdokkaita. Eliittikumppanin jäsenissä on paljon esimerkiksi kristittyjä sinkkuja, jotka kokevat kumppanin hengellisyyden tärkeäksi.

Myös yksinhuoltajaäidit ja –isät ovat ottaneet palvelumme omakseen, koska kokevat, että voivat rehellisesti ja avoimesti hakea seuraa palvelussa, jossa on hieman kypsempiä sinkkuja!

Aitoja, aktiivisia sinkkuja, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella

Oletko kohdannut erilaisia seikkailijoita, huijareita tai seksiseuraa hakevia ihmisiä netin deittipalstoilla? Eliittikumppanissa on suomenkielinen asiakaspalvelu, joka tarkistaa jokaisen profiilin manuaalisesti, jotta jäsenemme saavat hakea seuraa turvallisessa ja miellyttävässä ympäristössä.

Sinkkujamme yhdistää ainakin yksi asia – olivatpa he sitten 18- tai 88-vuotiaita – jäsenemme haluavat löytää seuraa tositarkoituksella!

Mikäli samaistut yllä oleviin asioihin, kokeile Eliittikumppania! Tästä pääset aloittamaan persoonallisuustestin täytön ja kokeilemaan palveluamme ensin ilmaiseksi!

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus