Laastarisuhde – vain hetken lohtu?

Laastarisuhde - 10 vinkkiä!

Oletko hiljattain eronnut ja saman tien edennyt uuteen suhteeseen? Joskus uuden parisuhteen aloittaminen voi tuntua hyvältä ratkaisulta tuomaan lohtua sydänsurujen keskelle. Oletko tarkoituksella tällaisessa lohtusuhteessa vai etkö ole itsekään täysin selvillä tunteistasi?

”Mistä tiedän olenko vain laastarisuhteessa? Auttaako tällainen suhde exästä yli pääsemisessä?” Katso seuraavat 10 merkkiä, jotka antavat sinulle pohdiskeltavaa ja kenties vastauksen kysymykseesi.

1. Kelpuutat lähes kenet tahansa

Jos olet tullut jätetyksi tai eronnut vaikeasta parisuhteesta, saatat helposti ryhtyä tapailemaan ihmisiä, joihin et edes koe muodostavasi syvällistä henkistä yhteyttä. Heikkoina hetkinäsi saatat kelpuuttaa jopa sen lähipubin baarikärpäsen, jonka kanssa sinulla ei edes ole mitään yhteistä.

2. Laastarisuhde tarjoaa hyvää seksiä ja hauskanpitoa

Uusi suhteesi on lähinnä hauskanpitoa, etkä välttämättä ole vielä ajatellut uutta suhdetta sen vakavammin. Ehkä huomaat, että uusi jännittävä suhde on pelkkää petipainia eikä siihen kuulu sen syvällisempää keskustelua ja henkisen yhteyden luomista.

3. Ystäväsi ihmettelevät uutta suhdetta

”Siinä ei kauaa nokka tuhissut” saattaa ystäväsi todeta, kun olet jo ajautunut uuteen laastarisuhteeseen. Läheisellä ystävälläsi saattaa joskus olla parempi kokonaiskuva asiasta, joten ota myös ulkopuolinen mielipide huomioon. Jos hänen mielestään olet edennyt uuteen suhteeseen liian nopeasti, ehkä ystävä on oikeassa?

Suorita testi: Oletko valmis uuteen parisuhteeseen?

4. Et muista miten pääsit yli ex-partneristasi

Jos tunnet olosi onnelliseksi uudessa suhteessasi, muttet muista miten eksästä yli pääseminen oikein tapahtuikaan. Jos et käsitellyt aiempaa tarinaa loppuun asti, voi olla, että olet kiirehtinyt turhan nopeasti uuteen suhteeseen.

5. Mielialanvaihtelut

Tunnetko olosi mukavaksi uuden partnerin seurassa, mutta yksin ollessasi iskee ahdistus? Kenties epäröit onko uusi kumppani sittenkään ”se oikea”.

6. ”Ehkä palaamme yhteen”

Pyörittelet erilaisia skenaarioita mielessäsi, jotka liittyvät entiseen kumppaniisi. Miettiiköhän ex-poika- tai tyttöystävä vielä minua? Miltä hänestä tuntuisi, jos näkisi minut uuden heilani kanssa?

Saatat vakuutella itsellesi, että olet päässyt yli hänestä, mutta tällaiset ajatukset viestittävät enemmänkin, että vanha suola janottaa edelleen.

7. Kaipaat huomiota

Olet uudessa suhteessa, mutta silti katselet koko ajan ympärillesi. Kaipaat potentiaalisten kumppanien huomiota ja vakuuttelua, että olet vielä kuumaa kamaa parisuhdemarkkinoilla.

Lue myös: Tunnistatko nämä 7 eron merkkiä?

8. Yrität löytää tekosyitä eksän tapaamiseen

Et kenties sano sitä ääneen, mutta salaa toivot törmääväsi eksääsi. Käytkö ulkona uuden treffikumppanisi kanssa juuri siinä exäsi suosikkipaikassa ja toivot ”sattumalta” tapaavasi hänet.

9. Palaisit mahdollisuuden tullen heti eksän kanssa yhteen

Saatat olla ”ihan onnellinen” uudessa suhteessasi ja kuvittelet aiemman eron olevan käsitelty ja taaksejäänyttä elämää. Mutta, mikäli mahdollisuus tulisi, palaisitko saman tien ex-kumppanin kanssa yhteen?

10. Tunnet ettei uusi suhde ole vakavalla pohjalla

Selkein laastarisuhteen merkki on se, ettet yksinkertaisesti tunne olevasi rakastunut ja vakavalla asenteella uudessa suhteessa. Tällaisessa tilanteessa olisi reilua kertoa sille uudelle laastarille mistä suhteessa on kyse, jotta ylimääräisiltä sydänsuruilta ja draamalta vältytään.

Ajatuksia, kysymyksiä? Laita kommenttia alapuolelle tai sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Lähteet

http://www.lovepanky.com/flirting-flings/dating-game/15-rebound-relationship-signs

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole